Oportunitate: Tinerii interesați de domeniul electoral pot deveni voluntari cu acte în regulă

Moldova-alegeri
Foto: Cuzanet.ro

Democrația se învață! Ai șansa să participi la acest proces – timpul, energia, talentul, entuziasmul și abilitățile tale sunt valoroase și nespus de utile pentru cei din jur și pentru țara ta. Dacă ești interesat de procesul electoral sau pur și simplu ești un cetățean activ, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) te invită să devii voluntar.

În cadrul CICE vei învăța lucruri noi despre domeniul electoral, cum funcționează procesul alegerilor, dar și cum poți participa la fortificarea democrației în Republica Moldova. Vei face parte dintr-o echipă dinamică și profesionistă, unde îți vei petrece timpul constructiv și vei fi implicat în procesul electoral într-un mod neutru spre beneficiul public. Voluntarii  selectați vor încheia un contract de voluntariat și vor primi carnet de voluntar.

Tot ce trebuie să faci este să expediezi CV-ul la adresa de e-mail [email protected] până la data de 14 februarie inclusiv.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) a fost constituit pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) în scopul instruirii şi calificării tuturor actorilor electorali, și este acreditat de către Comisia de Certificare a Instituțiilor Gazdă a Activităților de Voluntariat cu statutul de Instituție Gazdă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente