(foto) Mercedes-Benz GLB ar fi fost surprins pentru prima dată

Pe Internet au ajuns imagini publicate de revista italiană Motorionline a pretinsului Mercedes-Benz GLB-Class. Deocamdată nu se cunoaşte dacă această maşină este una de serie sau doar un prototip de teste.

Modelul va ocupa nişa formată între GLA şi GLC, iar premiera acestuia va avea loc până la sfârşitul anului 2017, potrivit surselor de informare.

Din imaginile disponibile observăm că modelul are o gardă la sol mare şi se aseamănă foarte mult cu un concept numit Mercedes Ener-G-Force Concept, prezentat acum patru ani în urmă.

Vezi şi: (foto) Presa auto din Germania afirmă că Mercedes va lansa un „mini Gelandewagen”

Noul tot-teren ar avea la bază platforma MFA2. Produsul de serie ar putea fi dotat atât cu tracţiune integrală, cât şi cu una pe puntea din spate.

Gama de motoare va include unităţi pe benzină şi diesel, cuplate la transmisii automate. Un agregat de 2.5 litri va produce 220 cai putere. Se mai cunoaşte preliminar că volumul portbagajului va fi egal cu 500 de litri.

Sursă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/