(foto) Liderul trupei Aerosmith şi-a vândut maşina cu 800.000 de dolari

O super maşină Hennessey Venom GT Spyder, care a fost proprietate a liderului formaţiei muzicale Aerosmith Steven Tyler, a fost vândut la o licitaţie pentru suma de 800.000 de dolari.

Noul proprietar a cumpărat acest automobil fenomenal mai ieftin decât a făcut-o Tyler în 2012. Atunci acesta a cheltuit 1.1 milioane de dolari.

Acest exemplar Venom GT Spyder este unul din cele cinci construite de firma Hennessey şi are numărul de ordine 1. Hipercarul se deosebeşte de celelalte printr-o cuşcă de protecţie integrată şi printr-un motor mai puternic. Unitatea V8 twin turbo de 7.0 litri produce 1.244 cai putere la toate cele 1.244 kilograme pe care le are maşina.

Vezi şi altă maşină vândută la aceeaşi licitaţie: (foto) Maşina lui Justin Bieber s-a vândut în 3,5 minute

O altă caracteristică unică este prezenţa unui sistem audio special, setat de regizorul de sunet al formaţiei Aerosmith, dar şi un habitaclu tapiţat cu piele care are cusături de culoare roşie. Între cele două scaune a fost desenat unul din tatuajele pe care le are Steven Tyler pe corp.

Toţi banii încasaţi în urma vânzării automobilului vor fi trimişi în conturile fundaţiei caritabile a lui Steven Tyler, Janieʼs Fund, care are grijă de fetiţele care au fost abuzate sexual.

Vezi şi: (foto) Stop producţie. Hennessey a construit ultimul exemplar Venom GT

Cmentariile sunt închise