(VIDEO) Premier League: Egal spectaculos în derby-ul Liverpool-Chelsea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liverpool şi Chelsea au încheiat indecis, scor 1-1, în derby-ul etapei 23 din Premier League. Din fericire pentru londonezi, Tottenham şi Arsenal au făcut şi ele paşi greşiţi.

După o lună ianuarie extrem de slabă, „cormoranii” căutau revanşa în faţa lui Chelsea, dar şi reintrarea în cursa pentru titlu. Cu Mane revenit de la Cupa Africii (a intrat pe final) şi Coutinho aproape de plenitudinea forţelor, după accidentare, trupa lui Klopp avea argumentele sale în duelul contra liderului.

Dar „albaştrii” lui Conte au fost cei care au început mai bine disputa, o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri fiind transformată în gol de David Luiz. Încet-încet, gazdele au echilibrat, iar străduinţele le-au fost răsplătite în minutul 57, când Wijnaldum a înscris simplu, cu capul, după o deviere nefericită.

Inexistent, Hazard a fost schimbat de Conte în minutul 72 cu Pedro, iar dinamica acţiunilor de atac ale oaspeţilor a început din nou să se schimbe. Chelsea a primit chiar penalty, în mintuul 76, însă Diego Costa (executantul în absenţa belgianului schimbat anterior) a ratat, şutul său fiind parat de Mignolet.

S-a terminat 1-1, într-o etapă în care Watford a produs marea surpriză, impunându-se pe terenul lui Arsenal, scor 2-1. Nici Spurs nu s-a descurcat mult mai bine, reuşind doar o remiză albă pe terenul codaşei Sunderland.

Iată cum arată clasamentul după 23 de etape:

Cattura


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...