Antreprenorii și tinerii din IT se întâlnesc la Farm Hack pentru a găsi cele mai inovative soluții în Agricultură

Agricultorii, specialiștii în IT, dar și tinerii interesați de antreprenoriat și agricultură sunt invitați să participe la Farm Hack, eveniment care va avea loc pe 11-12 martie la Chișinău.

Participanții vor fi provocați să găsească cele mai inovative soluții pentru agricultura din Republica Moldova folosind metodologia lean start-up. Programul evenimentului este unul intens și conține workshop-uri, prezentări și activități interactive.

Organizatorii menționează că evenimentul va constitui un punct de pornire și motivație pentru cei care doresc să înceapă propria afacere.

Participanții vor avea și doi mentori în timpul evenimentului – antreprenorul olandez Mac van Woudenberg, fondatorul mai multor proiecte inovative în agricultura din Olanda și Daniela Colesnic, o tânără antreprenoare din Moldova care a creat proiectul de promovare a produselor autohtone Madein.md.

Agricultorii și tinerii pasionați de antreprenoriat vor cunoaște cele mai inovative metode din domeniu atât online, cât și offline și vor dezvolta propriile proiecte în echipe.

Formularul de aplicare poate fi completat, până pe 20 februarie, AICI.

Proiectul este organizat de un grup de tineri din Republica Moldova și România, care studiază și activează în Amsterdam. Acesta este finanțat de către Biroul pentru Relații cu Diaspora și Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație în Moldova (OIM) prin programul Diaspora Engagement Hub.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.