Te-ai săturat de fețele politicienilor din Moldova? Instalează extensia care-i transformă pe toți în motănași

cute
Foto: Youtube.com

Te-ai săturat să vezi fața Președintelui, sau a Prim-ministrului, sau a Președinților de partide, sau politicieni în devenire, sau politicieni sub 1,8%, atunci extensia Chrome „Motani Moldova” e ceea de ce ai nevoie acum.

„Motănei mulți – este un insutrument-glumă care schimbă imaginile legate de politica din Moldova în motani. Poziția față de cele spuse pe o pagină anumită unde sunt schimbate fotografiilor aparține exclusiv redactorilor site-urilor unde este amplasată informația. Acest trebuie trebuie tratat ca un pamflet! În caz de vă creează incomodități vă rugam să-l ștergeți!” spune Radu Losmasnchii, creatorul extensiei.

Extensia Chrome o puteți găsi aici: Motănași Moldova

De asemenea, puteți instala extensia Chrome pentru a putea citi știrile #diez mai ușor: extensia #diez – știri pentru tineri
Aceasta vine în contextul în care, vineri, 27 ianuarie, mai multe surse media au despersonalizat mai multe știri legate de politicieni, iar această campanie a fost determinată de întețirea cazurilor în care demnitari sau funcționari de stat îngrădesc accesul jurnaliștilor la informații sub pretextul protecției datelor cu caracter personal.

Extensia este o adaptare a unei alteia care schimba toate fotografiile cu Donald Trump în fotografii cu motănași.

Extensia va fi actualizată, acum încă nu merge pe site-urile cu conținut în rusă, de asemenea, uneori poate arăta motani și în alte locuri.

Cum vor arăta știrile dacă instalezi extensia, vezi mai jos (platformele sunt luate aleatorii, acolo unde mai mulți motani au putut fi observați.

motani1
diez.md
motani2
unimedia.info
motani3
agora.md
motani4
zdg.md
sputnik.md
sputnik.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente