Cele mai căutate branduri auto în 2016 pe Google. Moldovenii îşi menţin favoritul

Marca Toyota deţine întâietatea în clasamentul celor mai căutate mărci la nivel mondial, potrivit solicitărilor făcute pe Google în 2016.

Cuvântul Toyota a fost căutat de cele mai multe ori în bara de căutare Google în 74 de ţări din 193, dintr-o listă făcută de compania britanică Quickco.

Al doilea loc îi aparţine mărcii BMW. Aceasta a fost căutată cel mai mult în 51 de ţări, inclusiv şi în Moldova. Aceeaşi preferinţă au avut-o moldovenii şi în 2015, potrivit unui alt studiu analogic.

Podiumul este completat de compania Hyundai, a cărei denumire a fost căutată foarte des în 17 ţări ale lumii, inclusiv şi în Rusia.

Reprezentanţii Quickco au menţionat că doar în patru ţări cele mai căutate branduri auto au fost cele locale: În Germania – BMW, în Franţa – Renault, în Suedia – Volvo şi în Italia – Fiat.

Americanii s-au arătat interesaţi foarte mult de marca Toyota, iar sud-coreenilor şi japonezilor de la celălalt capăt de lume le-au plăcut să caute informaţii despre BMW.

Singura ţară a cărei cetăţeni au căutat cel mai mult în reţeaua virtuală o companie care produce o singură super-maşină este Niger. Africanii s-au arătat interesaţi de Buggati.

Interesant este că marca Ford nu a fost căutată de nimeni.

Vezi un top al căutărilor în 2015: Ce mărci auto caută lumea pe Google? Iată ce le place cel mai mult moldovenilor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/