Experți: Există suspiciuni istorice în relația Plahotniuc – Dodon. Oligarhul nu îi va permite mult să se joace de-a teribilul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon are relații „istorice” cu oligarhul și liderul Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc, spune directorul IDIS Viitorul Igor Munteanu.

În opinia expertului, cei doi au ieșit de sub „mantia” liderului comuniștilor Vladimir Voronin, iar acolo au făcut ambii business și s-au dezvoltat.

„Există multe suspiciuni istorice în relația Plahotniuc – Dodon. Au ieșit de sub mantaua lui Voronin. Acolo au făcut ambii business și s-au dezvoltat. Mai multă lume identifică situații în care Dodon nu vrea să-l supere pe Plahotniuc, încearcă să nu-i rostească numele, iar când o face, încearcă să-i pronunțe numele cu jumătate de voce. Dodon încearcă să nu-l supere pe Plahotniuc, purtătorul de autoritate”, a declarat Munteanu în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

La rândul său, jurnalistul Vasile Botnaru a declarat că, deocamdată, Dodon este lăsat să se comportă ciudat de către Plahotniuc, însă în curând acesta îi va tăia din elan.

„Plahotniuc îl lasă pe Dodon să se joace de-a teribilul și rebelul, dar la un moment dat o să intervină”, a declarat jurnalistul


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...