(video) Natalia Morari revine cu emisiunea Politica: „Țara e dincolo de Facebook”

1

Natalia Morari revine pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Politica”. Jurnalista a menționat că nu știe dacă această revenire este îndelungată sau de scurtă durată, însă a menționat că va continua să își facă meseria atâta timp cât va putea rezista.

„E greu să sari cu sapa la avioane, cam așa arată încercările presei libere de a lucra în condițiile de astăzi. E greu să lucrezi când jumătate din colegi sunt concediați. E greu seară de seară să discuți aceleași subiecte și să știi că puține se schimbă – la un moment dat chiar îți pare că trăiești viața pe repeat. Dar după ce am plecat, prea multe s-au întâmplat, bune și rele. Lumea ne scria în continuu și ne ruga să revenim. Probabil, pentru noi, generația Facebook, este mult mai ușor să ne informăm din diferite surse online, chiar și în diferite limbi. Dar țara e dincolo de Facebook și de aceea am decis să ne relansăm.

Nu avem resurse să revenim cu un produs nou, studiou nou sau grafică nouă, și nici nu știm pe cât timp – mult sau puțin. Cât vom rezista, atât ne vom ține. Revenim așa cum ne-ați cunoscut cândva – plini de dorința de a afla ce se întâmplă și de a vă oferi posibilitatea să trageți concluziile singuri”, a menționat Natalia pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea își va menține formatul. Luni aceasta va fi prezentată în limba rusă, iar marți și miercuri în limba română. Noua emisiune va fi difuzată luni, 30 ianuarie la ora 21:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente