Tinerii din Moldova pot face un stagiu în Marea Britanie. Toate costurile sunt acoperite!

London-1366×768-035
Foto: tmwallpaper.com

Tinerii din Republica Moldova au ocazia de a participa la unul dintre cele mai extinse programe de stagii din Europa, cu ateliere la Parlamentul britanic și Ministerul de Externe, la instituțiile de drept și universități, despre buna guvernanță și principiile statului de drept.

Oportunitatea include o săptămână în Scoția și trei săptămâni de stagiu la Londra. Programul va avea loc în perioada 20 mai – 16 iunie 2017, iar după desfășurarea proiectului în Marea Britanie, tinerii se vor întoarce acasă pentru a implementa planurile de acțiune.

Programul este destinat în special tinerilor care au o influență în societate și care își doresc ca acțiunile lor să aibă un impact pozitiv în viitor, în domeniile legate de buna guvernare, drept și justiție socială.

Criterii de eligibilitate:
#1. Să ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani;
#2. Să vorbești și să scrii fluent în limba Engleză;
#3. Să demonstrezi că ești un lider în domeniul tău de activitate, dar și angajamentul tău de a contribui la dezvoltarea țării;
#4. Să demonstrezi interesul profesional clar în domeniile bunei guvernări, statului de drept și justiției sociale;
#5. Să propui un Plan de Acțiuni pentru soluționarea unei probleme sau a unei politici în domeniul tău de activitate pe care intenționezi sa-l implementezi la întoarcere;
#6. Dacă ești selectat, să fii pregătit să îți asumi angajamentul de a fi disponibil să participi la programul de patru săptămâni și să participi activ în cadrul comunității de absolvenți John Smith Trust pe termen lung.

Costurile sunt acoperite de organizatori, iar dosarele pot fi depuse până pe data de 24 februarie 2017.

Procesul de aplicare constă în două etape: formularul de aplicare + CV și interviul cu cei selectați. Dosarele pot fi depuse până la 24 februarie 2017. Mai multe informații despre procesul de aplicare puteți citi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente