Dacia este iarăși liderul pieței de automobile noi în Moldova  

Articol de: Dacia Moldova

În ianuarie au devenit cunoscute datele privind comercializarea automobile noi în Moldova în anul 2016. Al șaptelea an consecutiv (din 2010) marca Dacia deține locul întâi.

Conform datelor ÎS Registru S.A., în 2016 au fost înregistrate 724 automobile Dacia noi, adică 17.3% din numărul total de 4.186 unități. E de menționat, că totalurile anului 2016 arată că Dacia a ocupat locurile de frunte în toate clasele, unde sunt prezente modelele acestei mărci, iar în unele dintre ele dețin complet întâietatea.

În clasa “В” (mică), marca Dacia are 502 unități din 939, adică 53% din numărul total. Modelul Logan – locul  1, Logan MCV – 3, iar Sandero – 5.

În clasa “M” (monovolum/MPV) Dacia a vândut 41 unități din 59, adică 69% din numărul total. Dacia Dokker deține aici locul 1, Dacia Lodgy – 2.

În clasa “LCV” (ușoare comerciale până la 2 tone) locul de frunte aparține modelului Dacia Dokker VAN, 52 unități din 70, adică 74% din numărul total.

Conform tradiției, Dacia are o imagine foarte bună pentru clienții corporativi, care consideră că automobilele de marca Dacia  sunt cele mai potrivite pentru lucru, dat fiind că oferă calitate și siguranță la un preț mai mic. Este tot ce se cere de la un automobil de serviciu.

În prezent marca Dacia oferă cumpărătorilor versiunile înnoite ale modelelor Logan, Logan MCV și Sandero, dar și versiunea specială Black Touch a crossoverului Duster.

În următoarele 2-3 luni, salonul auto Dacia din Chișinău va oferi cumpărătorilor o versiune nouă a modelului Duster, dotată cu o cutie de viteze automată, motor diesel și tracțiune față.

Salonul auto “Dacia”, mun. Chisinau, str. Petricani, 17

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/