Surprinzător cât de inventive pot fi slugile mediatice ale holdingului plahotnic tv. Unul titrează cu buchii de-o şcioapă că, cică, 25 de lideri DA spun NU partidului lui Andrei Năstase, iar ceilalţi, ca nişte căţeluşi ascultători, preiau minciuna şi o tirajează, poate prinde la cineva. Ce să vă spun, fârtaţilor? Aţi făcut gaură în cer cu acest reportaj! Aţi demonstrat, a câta oară (!), că sunteţi nişte ignoranţi şi manipulatori fără ruşine. 

Mai întâi, vreau să ştiţi că Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr nu este al lui Andrei Năstase. Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr este o entitate politică născută din popor şi aparţine tuturor cetăţenilor deşteptaţi ai acestei ţări. 

Secundo. Organizaţia care a părăsit Platforma este constituită tocmai din trei membri: Globu Leonid, Globu Galina şi Ceban Ion. Atât. Dlui Globu i-au promis nişte bani drept recompensă pentru denigrarea partidului şi a liderului acestuia şi, sărmanul, nu a rezistat tentaţiei. Pentru aşa o ispravă de rezonanţă, că s-a cutremurat tot Orheiul, acest vajnic lider din satul Crihana, Orhei, a fost secundat tocmai de trei televiziuni ale oligarhului plahotniuc. În consecinţă, organizaţia Platforma Demnitate şi Adevăr Orhei a devenit mai puternică şi mult mai determinată să lupte până o să ardă până la capăt torţa tiraniei (vorba lui Victor Mudrea, liderul PDA de la Orhei).

Iubiţi maeştri în ale manipulării de la holdingul plahotniuc! Nu intoxicaţi conştiinţa oamenilor. O să îmbătrâniţi în rele şi minciuni înainte de timp, iar patronul vostru, cu sufletul cătrănit de neputinţă că nu poate distruge Platforma Demnitate şi Adevăr, o să vă arunce la coş ca pe un lucru lipsit de valoare. 

Pentru informare. În ultimele trei săptămâni au fost constituite organizaţii teritoriale la Ştefan-Vodă, Căuşeni, Basarabeasca, Cahul, Călăraşi. Platforma Demnitate şi Adevăr are, astăzi, structuri consolidate în toate raioanele republicii (cu excepţia raioanelor Râşcani, Taraclia şi a celor din Gagauz Yeri). Şi punctum”, este mesajul publicat de Chiril Moţpan drept replică la informaţiile false tirajate de televiziunile şefului PD, Plahotniuc.