(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Noul thriller realizat de M. Night Shyamalan, „Split”, se menține în fruntea box office-ului nord-american pentru a doua săptămână la rând în cinematografe, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations.

Ultimul film al regizorului peliculei „Al șaselea simț„, cu James McAvoy în rolul unui bărbat cu personalități multiple, a câștigat 26,2 milioane de dolari și 77,9 milioane de dolari în două săptămâni, informează AFP.

A Dog’s Purpose„, proaspăt intrat pe marile ecrane, ocupă locul al doilea încă de la lansarea sa, cu încasări de 18,4 milioane de dolari. Această comedie a lui Lasse Hallström cu Dennis Quaid și Britt Robertson prezintă povestea câinelui Bailey care face totul pentru a-și găsi stăpânul său iubit.

Hidden Figures„, care povestește rolul-cheie jucat de trei femei de culoare angajate ale NASA — Taraji P. Benson, Octavia Spencer și Janelle Monae — care au contribuit substanțial la succesul programului spațial american din anii ’50 — ’60, se menține pe locul al treilea, acumulând 14 milioane de dolari și 104 milioane de dolari în șase săptămâni. Acest lung-metraj aclamat, cu Taraji P. Henson, Octavia Spencer și Janelle Monae este unul dintre favoriții în cursa pentru Oscaruri.

Resident Evil: The final Chapter„, a șasea și ultima parte a unei saga ce a debutat în 2002, realizată de Paul WS Anderson, cu Milla Jovovich și Ali Larter, s-a clasat pe locul al patrulea loc în box-office încă din prima săptămână în cinematografe, încasând 13,8 milioane de dolari. Alice, singura supraviețuitoare a bătăliei de la Washington împotriva zombi, trebuie să se întoarcă în locul în care a început coșmarul: The Hive din Raccoon City, unde Corporația Umbrella Corporation își adună forțele pentru a da lovitura finală.

Musicalul romantic „La La Land„, fenomenul Globurilor de Aur, cu un record de șapte statuete și favorit la Oscaruri, se situează pe poziția a cincea, cu încasări de 12 milioane de dolari (106,5 milioane în opt săptămâni).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...