Tinerii pot câștiga o bursă de participare la Transparency School on Integrity în Lituania

AB6_TI_School
Foto: transparencyschool.org

Transparency International organizează o școală de vară pentru viitorii lideri în perioada 10−16 iulie 2017. Participanții vor învăța despre noile metode de a combate corupția la nivel internațional și local într-o serie de traininguri cu lideri profesioniști.

Din 2010, aproximativ 700 de participanți au absolvit școala de vară Transparency International. Anul acesta sunt așteptați peste 120 de participanți din 60 de țări din întreaga lume, în capitala Lituaniei, Vilnius.

Participanții selectați vor petrece 7 zile intensive de training împreună cu lideri profesioniști din domeniul anti-corupției. Activitățile care vor fi desfășurate în aceste 7 zile: seminarii, traininguri, călătorii în teren prin care participanții vor intra în esența subiectului abordat.

Cine poate participa?

Studenții în ultimul an de studii, absolvenții și tinerii profesioniști, care vor să învețe atât la nivel teoretic, cât și practic, cum pot lupta împotriva corupției, sunt invitați să se înregistreze.

Absolvirea școlii de vară garantează participanților 6 credite ECTS. Pentru a te familiariza cu programul poți vedea aici curricumul de anul trecut.

Pentru a te înregistra, completează formularul. Aici va trebui să încarci CV-ul și o scrisoare de motivare.

Organizatorii acordă un număr limitat de burse de participare. Bursa acoperă taxa de participare, călătoria și cheltuielile legate de cazare. Sunt disponibile și burse parțiale de participare, care acoperă o parte din taxe. Data limită de aplicare pentru o bursă este 1 mai 2017.

Taxa obișnuită de participare este 550 de euro. Aceasta acoperă taxele pentru cursuri, cazarea, mesele și activitățile extracurriculare.

Detalii despre oportunitate poți afla pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente