Recomandări #diez: 15 evenimente la care să mergi în ultima dumincă din luna ianuarie

StockSnap_1L5F5R0M42

Încarcă-te cu energie în această duminică pentru o săptămână întreagă. Diez a selectat 15 evenimente care s-ar putea să te intereseze și să îți încarce bateriile.

#1. De Ziua lui Mozart

11

Tradițional, la sfârșitul lui ianuarie, de Ziua lui Mozart, Sala cu Orgă din Chișinău se solidarizează cu întreaga comunitate muzicală mondială, aducând un omagiu geniului austriac. În acest an, „mozartiana” de la Sala cu Orgă cuprinde 2 concerte. Invitat special – flautistul Giuseppe Nova /Italia. Detalii suplimentare găsiți aici.

 

#2. Souned Live /w Val Laville aka Vali Barbulescu

event 2

Proiectul Souned Live invită toți doritorii la un live cu Val Laville, cunoscut și sub numele de Vali Barbulescu. Val Laville a jucat în foartee multe locuri, dar unele dintre ele au fost favoritele lui: Kristal (București, România), Vision (Chicago, Statele Unite ale Americii), Soho Revue (Londra, Marea Britanie), Venetia (Dubai, UAE), ONU (Montreal, Canada), Le Souk (New York, Statele Unite ale Americii). Informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#3. Cricova Wine Run 2017

event 3

Wine Run este o cursă unică din Europa la adâncimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanța de 10 km, Repubica Moldova. Toţi doritorii, sportivii amatori şi profesionişti, vor putea participa la Cricova Wine Run 2017. Pentru înregistrare și alte detalii accesați pagina evenimentului.

 

#4. Târgul fetelor ediția a VII-a!

event4

Un eveniment pentru fete, unde veți avea posibilitatea să vindeți și să cumpărați haine bune, la prețuri accesibile. La târg vor fi expuse doar lucruri pentru femei: încălțăminte,accesorii, haine, cosmetică, hand made, orice exclusiv pentru femei. Unde și la ce ore va avea loc târgul aflați aici.

 

#5. Târgul Iernii

event 5

Ziua uşilor deschise la Marigold, un alt eveniment dedicat femeilor cu multe lucruri deosebite, reduceri, cadouri, preţuri minime posibile şi multă voie bună. Evenimentul este un tîrg specializat în cosmetică, bijuterii cosmetică si parfumerie MARIGOLD. Organizatorii au pregătit cadouri speciale și un program diversificat de activitate. Pentru alte detalii accesați pagina evenimentului.

 

#6. Spectacolul „Peppi Ciorap Lung”

event 6

O veste minunată pentru cei mici – „Pepi Ciorap Lung”, una dintre cele mai îndrăgite poveşti a copiilor din întreaga lume, revine pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” începând cu luna ianuarie. „Peppi Ciorap Lung”: un musical aducând în scenă istorii haioase şi doldora de înţelesuri, mișcare, dans şi melodii de neuitat; năstrușnica Peppi nu se lasă bătută cu una, cu două, face doar ce-i tună prin cap. După o întâlnire cu eroina noastră până şi hoţii se lasă de meserie! Să privim lumea prin lentila imaginaţiei lui Peppi şi deacum încolo nicio zi nu va mai semăna cu alta! Alte detalii despre spectacol găsiți aici.

 

#7. Organic Sunday Brunch

event 7

Începând cu ora 12, veți avea parte de o experiență culinară autentică creată de Bucătarul Șef de la restaurantul Mezzo. Conceput ca o alchimie a naturii şi a creaţiilor gurmande, Organic Sunday Brunch întruchipează pasiunea pentru cele mai proaspete și selecte ingrediente, care sunt folosite la prepararea bucatelor organice. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#8. Cartoon Cinema Club

event 8

Cartoon Cinema Club este un serviciu destinat copiilor de la 5 la 10 ani și părinților acestora, amatori de filme cu desen animat. În cadrul clubului se vizionează filme consacrate, ecranizări ale unor povești clasice și se discută despre aceste filme. În această duminică va avea loc una dintre ședințele clubului. Cum să ajungi membru și locația evenimentului găsiți aici.

 

#9. Protest la Ambasada României. Nu amnistiei și grațierii!

event 9

Mâine, la Ambasada României din Chișinău se va protesta împotriva amnistiei și grațierii. Organizatorii oferă detalii suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#10. Seminar Gratuit de Nutriție

event 10

La acest seminar, trainerul ABC fitness school Moldova, Anastasia Valac va vorbi despre: Ce reprezintă o alimentație sănătoasă; care sunt părțile componente al unui regim alimentar sănătos; care sunt etapele de trecere la o alimentație sănătoasă ți cum să depășim cu succes dificultățile ce apar atunci când trecem la un regim alimentar sănătos. Participarea la seminar este gratuită, alte detalii aici.

 

#11. Otello – opera de Giuseppe Verdi

event 11

Otello, comandantul flotei venețiene, în regia lui Andrea Battistini (Italia), scenografia lui Iurie Matei, Artist al Poporului. Prim Maestru de cor este Oleg Constantinov, Maestru în Artă. Marinari, soldați, nobili venețieni, locuitori din Cipru – artiști de cor și balet, iată ce îi așteaptă pe spectatori. Informații suplimentare și actorii din rolurile principale îi aflați pe pagina evenimentului.

 

#12. Spectacolul „12 scaune”

event 12

„Douăsprezece scaune” de Ilf şi Petrov – comedie muzicală despre corupţie şi birocraţie, după piesa cu acelaşi nume, o nouă adaptare, toată trupa în scenă. Subiectul, acelaşi: goana după bogăţii, corupţie, temă actuală şi în Md. Eroii –puţin modificaţi (caractere naţionale). Ostap Bender, „maestru al combinaţiilor”, cu cei doi amici ai săi – Ippolit Matveevici şi părintele Fiodor sunt meru în căutarea comorii ascunse. O comedie muzicală mustoasă cu aluzii fine la timpurile actuale. Informații ce țin de bilete și nu doar găsiți pe pagina evenimentului.

 

#13. Queen Of Katwe

event 13

Dacă vrei să privești un film în engleză și să-ți îmbunătățești abilitățile lingvistice, atunci evenimentul dat este pentru tine. Informații suplimentare aici.

 

#14. De vorbă cu Emma

event 14

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca. Pagina evenimentului vine și cu alte detalii.

 

#15. Creaza-ți cunoscuți noi cu Flirt.md

event 15

O seară specială pentru a cunoaște persoane noi. Participa 10-15 domnișoare și 10-15 bărbați unde domnișoarele se așează la cîte o masă diferită însă bărbații la fiecare 5 minute fac schimb cu masa și respectiv fiecare persoane face cunoștință cu cele 10-15 domnișoare sau bărbați. Informații suplimentare aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente