La echipa clujeană joacă şi internaţionalul moldovean Cătălin Carp.

Trică a răbufnit după eşecul cu Steaua. Tehnicianul CFR-ului a ameninţat că "va muta" echipa în Ungaria, din cauza nedreptăţilor din Liga I. CFR Cluj a fost penalizată cu 24 de puncte şi a ajuns pe ultimul loc.

„Echipa asta nu trebuie să moară. Cu cine o să jucaţi derby-urile? Cu Chiajna, cu Voluntari? Jucaţi cu echipele astea, noi mergem în campionatul Ungariei”, a declarat Trică, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Steaua, pierdut cu 1-0 în Ghencea.

Fostul mijlocaş nu i-a iertat nici pe foştii fotbaliştii ai CFR-ului. Gruparea din Gruia a fost depunctată din cauza faptului că nu şi-a achitat datoriile către Vasile Maftei, Ioan Hora, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Daniel Stana.

Antrenorul fostei campioane consideră că CFR a fost penalizată din cauza unor jucători care au făcut două duşuri pe la Cluj. „Două duşuri au făcut pe la Cluj şi şi-au luat sute de mii de euro. Din cauza asta ne-au luat nouă 24 de puncte”, a precizat Trică.

Situaţia nu este uşoară nici pentru jucători, care îşi văd anulate eforturile din prima parte a sezonului. „Nu e uşor să mergi în vacanţă ştiind că te lupţi pentru campionat şi când te întorci să ştii că eşti la retrogradare. Nu e o situaţie plăcută, sper să se rezolve problemele, pentru că noi am muncit pentru acele puncte şi ar fi păcat de munca din tur”, a explicat Ciprian Deac.