Operaţiune cu rezultate. Iată câţi şoferi s-au ales cu amenzi din peste 4000 de maşini trase pe dreapta

O operaţiune amplă de verificare a şoferilor a fost organizată într-o singură zi de Inspectoratul Naţional de Patrulare. Ieri, 27 ianuarie, şoferii din peste 4.000 de maşini au fost nevoiţi să se conformeze indicaţiilor inspectorilor şi să tragă pe dreapta.

Numărul enorm de şoferi verificaţi nu a avut loc într-un singur “filtru”, ci în tocmai şapte localii diferite: Leușeni, Sculeni, Otaci, Palanca, Criuleni, Hîrbovăț și Vadul lui Vodă.

Acțiunea a avut menirea de a informa și de depista conducătorii auto care se eschivează de la răspunderea contravențională.

În total au fost verificate 4.041 de automobile, fiind întocmite 252 de contravenții și aplicate 586 de puncte de penalizare. Alții 91 de șoferi au primit citații de prezentare la sediul Centrului Unic de Monitorizare şi Control.

În context, poliţiştii i-au informat pe şoferi cum trebuie să se comporte în trafic în această perioadă de timp a anului, pentru a nu se abate de la Regulamentul Circulaţiei Rutiere, dar şi pentru a evita evenimente neplăcute.

Cmentariile sunt închise