Recomadări #diez: 22 evenimente la care să mergi în ultima sâmbătă a lunii ianuarie

StockSnap_QYPJ92FECM

Pentru o zi de sâmbătă petrecută util și relaxant #diez v-a pregătit o listă de evenimente la care să mergeți. Teatru, atelier de lucru, muzică live și campionat național sunt doar unele dintre evenimente, lista completă mai jos.

#1. De Ziua lui Mozart

11

Tradițional, la sfârșitul lui ianuarie, de Ziua lui Mozart, Sala cu Orgă din Chișinău se solidarizează cu întreaga comunitate muzicală mondială, aducând un omagiu geniului austriac. În acest an, „mozartiana” de la Sala cu Orgă cuprinde 2 concerte. Invitat special – flautistul Giuseppe Nova /Italia. Detalii suplimentare găsiți aici.

 

#2. Enigmatic Showcase pres K`Ali & Minube

2

Line up: K’ Ali, Minube și Liam. Genul House & Techno. SUnt așteptați cei care au 18+, taxa de participare 40 de lei, alte informații găsiți pe pagina evenimentului.

#3. Из Альма-матер в Вадулуй-Воды

3

Traseul de la Universitatea Politehnica din Rîșcani prin Stăuceni și Bunets până în Vadul lui Vodă. Doritorii de a participa sunt așteptați la stația finală a troleibuzului 10 la ora 8:00. Fiecare participant trebuie să aibă cu sine doi litri de apă și mâncare, bani, cel puțin 10 lei pentru microbuz, papuci confortabili, obiecte de igienă personală și haine calde. Persoana de contact Iurie: 79593463. Pentru detalii sumplimentare accesați pagina de facebook a evenimentului.

 

#4. „Winter is coming” – Campionat Național Debate Academy 2017

4

Îți place drive-ul, adrenalina în sânge şi sentimentul înfruntării propriilor limite? Îți place să demonstrezi veridicitatea faptelor şi a cuvintelor? Eşti pasionat de dezbateri şi cointeresat în dezvoltarea propriei personalități? Atunci, VINO la Turneul pentru începători 2017 – „Winter is coming”, creşte-ți încrederea în tine şi dobândeşte noi cunoştințe! Informații suplimentare despre campionat aflați pe pagina evenimentului.

#5. Diamond Challenge Moldova’s Final Pitch Competition

5

Diamond Challenge este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată elevilor cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică. Sâmbătă, data de 28 ianuarie, cu începere de la orele 10:30, 13 echipe se vor lupta pentru premiul mare în valoare de $1000 și șansa de a reprezenta R. Moldova în cadrul finalei internaționale, la Youth Entrepreneurship Summit, ce va avea loc în luna aprilie, la Delaware, SUA. Alte informații despre competiție găsiți aici.

 

#6. Весёлый маскарад

6

O reprezentanție de teatru cu durata de 45 de minute. Autorul piesei este Vladimir Orlov, Semion Kogan. Copii sub doi ani au intrarea gratuită, în rest biletul este de 40 de lei. Alte detalii și informații pe pagina evenimentului.

 

#7. Зимняя Школа альпинизма в Кишиневе. Базовые навыки

7

Un curs pentru alpiniștii începători. Acesta se va desfășura în perioada 28 ianuarie – 12 martie, în zilele de weekend. Alte informații despre curs pe pagina evenimentului.

 

#8. Atelier de pictură

8

Cocoșul Roșu vă invită la un atelier de pictură. Aici participanții vor afla despre metoda prin care se arată că un obiect este mai departe de privitor decât altul și prin care dăm iluzia de adâncime Despre perspectivă. Distracția și buna dispoziție sunt garantate, iar pentru alte informații accesați pagina evenimentului.

 

#9. Business English Workshop

9

În cadrul atelierului participanții vor învăța și vor cunoaște mai multe despre cum să scrii scrisori de intenție, scrisori de motivare și eseuri pentru Universitățile care aplici. Intrarea este gratuita, dar cei care doresc să participe sunt rugați să se înregistreze printr-un mesaj privat. Numărul de locuri este limitat. Detalii și alte informații găsiți aici.

 

#10. Global Village

10

AIESEC în Chișinău te invită să-ți petreci ziua de sâmbătă într-o atmosferă neobișnuită alături de mai mulți tineri din diverse colțuri ale lumii. „Global Village” este un eveniment marca AIESEC, care se organizează anual în cele peste 126 de țări în care AIESEC este prezent și promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală. Alte detalii despre evenimet aici.

#11. Bazele Nutritiei

11

Un Master Clas despre Bazele Nutriției și Alimentației Sănătoase”, pentru toți doritorii intrarea este liberă. Participanții vor fi analizați pe aparatul TANITA și vor primi descifrarea detaliată a parametrilor cu recomandările necesare. Înregistrarea din timp obligatorie la telefon: 068211983. Pagina evenimentului vine și cu alte informați interesante.

 

#12. IHUB Office Hours – PR

12

Un eveniment dedicat celor care planifică un nou proiect, vor să dezvolte o campanie eficientă de PR sau nu știu cum să scrie corect un comunicat de presă și își dorește să vizeze canalele media corecte. Răspunsuri la aceste dileme vor fi găsite la sesiune de mentorat cu Anastasia Primov, directorul general la Fabrica de Imagine. Un mini CV și cum să te înregistrezi la eveniment găsești aici.

#13. Pedalăm împreună! #MasaCritică Chișinău

13

Ideea evnimentului este de a arăta că în Chișinău sunt mulți bicicliști și este necesară o infrastructură adecvată pedalării sigure și mai multă responsabilitate de la autorități/participanții în trafic. Nu sunt organizatori oficiali și nici reguli sofisticate, e bine să fiți echipați potrivit și prietenoși cu ceilalți participanți la acțiune, e important să respectați regulile de circulație rutieră și, mai ales, pietonii. Alte detalii și posibilitatea de a comunica cu ceilalți participanți găsiți pe pagina evenimentului.

 

#14. Share the Love Craft Party

14

Asociaţia Obștească La VIA vă așteaptă sâmbătă la un ceai, o vorbă bună și un timp în care să-i ajutați să confecționeze felicitări de sfântul Valentin. Vânzarea acestora asigură masa caldă a copiilor din programul asociației. Informații suplimentare și detali despre locul întâlnirii pe pagina evenimentului.

 

#15. Book Club: Harrison Bergeron by Kurt Vonnegut, Jr.

15

ALC Buiucani te invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, vorbitor nativ de limbă engleză! Sâmbătăse va lectura o istorioară scurtă, cu titlul: „Harrison Bergeron” scrisă de către Kurt Vonnegut Jr.. În cadrul evenimentului se va discuta în baza ei cu profesorul de limbă și literatură engleză din Massachusetts, Will Dickson! Evenimentul are intrare gratuită. Rezumatul istoriei și alte detalii despre eveniment aici.

 

#16. UITe Mafia Club: CVI (B.U.G Mafia Edition)

16

Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Se joacă dupa reguli profesioniste, dar evenimentul este orientat spre persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Inatrarea este liberă, alte detalii aici.

 

#17. Familia Tot

17

„Familia TOT” – o comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondeța, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie. Maiorul este musafirul deocheat care vine în vizită la familia Tot, aducând cu el fricile de a fi trimis în altă lume de o bombă și ieșirile de om nebun care consideră că toată lumea trebuie să i se supună. Restul poveștii și de unde poți fi achiziționate bilete aici.

 

#18. Spectacolul „Banii, Banii sau Borsetka” de Ray Cooney

18

O super comedie pe placul tuturor. Rezervări bilete la telefoanele 0(22)202-890 sau 0 69 368 274. Informații suplimentare pe pagina evenientului.

#19. Floarea albastră

19

Spectacol realizat după versurile și corespondența poeților clasici Mihai Eminescu și Veronica Micle. Versiune scenică și regie: Ludmila Burlaca. În distribuție: Mihai Eminescu – Iurie Gologan, iar Veronica Micle – Daniela Burlaca. Alte detalii despre spectacol aici.

 

#20. Wine Friendly „Descoperă terroir în pahar”

20

Doritorii sunt invitați la o nouă serie de evenimente dedicate culturii de consum al vinului – „Wine Friendly”, cu genericul „Descoperă terroir în pahar!”. Campania va avea loc în perioada 28 ianuarie – 28 februarie și va fi organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Astfel, cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, ghidate de somelieri certificați, care vor prezenta vinurile albe, rose și roșii, certificate cu IGP (Indicație Geografică Protejată) din Moldova precum și spumantele și vinurile de la Micii Producători. Alte detalii găsiți pe pagina evenimentului.

 

#21. Epilepsy #3

21

Pe 28 ianuarie, echipa GoTravel și localul Spălătorie te invită la evenimentul Epilepsy #3. Va avea loc prezentarea a cicni stiluri de muzică. Lineup: Oana – Warm-up; RAMagressor b2b Vainer -Trance, Uplift; Nikolauss – Trance, Uplift, Psy; Alikast – PSY și Vazy b2b Mini V – DubStep, Trap. Alte detalii aici.

#22. STEEPSAX Live performance at MILITARY CLUB

22

Sâmbătă, doritorii de a asculta performanța artisului STEEPSAX sunt așteptați cu drag la Military club. Intrarea liberă, iar pentru rezervări și informații suplimentare accesați pagina evenimentului.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente