(foto) Premieră: Skoda Kodiaq Sportline

La doar o zi după ce ne-a prezentat informaţii oficiale despre noua versiune Kodiaq Scout, Skoda anunţă astăzi o nouă premieră – Kodiaq Sportline.

Maşina de teren s-a ales cu un design exterior mai sportiv, făcut în stilul unei versiuni Monte Carlo, însă ceea ce ascunde sub capotă nu impresionează prea mult.

Vezi şi: (foto) Premieră: Skoda Kodiaq Scout

Potrivit informaţiilor oficiale, noul Skoda Kodiaq Sportline va fi disponibil la comandă cu o configuraţie a habitaclului: 5 sau 7 locuri.

Automobilul s-a ales cu un kit exterior aerodinamic mai agresiv, bare de protecţie revizuite, jante bicolore de 19 inci, opţional fiind disponibile şi unele care măsoară 20 de inci.

Mai mult, Kodiaq Sportline se va deosebi de celelalte versiuni ale modelului prin elemente suplimentare de culoare neagră, care vin în contrast cu nuanţa folosită pentru caroserie.

Geamurile sunt fumurii din uzină, iar pe bara de protecţie posterioară a fost aplicat un pseudo difuzor care dar imită terminaţii ale eşapamentului.

De fapt, sub capotă sunt disponibile aceleaşi propulsoare pe care le are Skoda Kodiaq Scout şi acestea pun la dispoziţie exact aceleaşi performanţe.

Cel mai accesibil va fi un TSI de 1.4 litri şi cu 150 de CP, cu ajutorul căruia maşina va accelera până la 100 de km/h în 9.8 secunde, în timp ce viteza maximă nu va depăşi 197 km/h.

În continuare urmează un propulsor TSI de 2.0 litri cu 180 de CP, şi un diesel TDI de 2.0 litri, dar care va fi disponibil în două variaţii de putere  – 150 sau 190 CP.

Cu motorul pe benzină Kodiaq Scout va sprinta până la 100 de km/h în opt secunde, iar viteza maximă va atinge 207 km/h. Maşina dotată cu motorul TDI va accelera de la 0-100 km/h în 9.5 şi 8.9 secunde respectiv, iar viteza maximă va fi limitată la 197 şi 210 km/h respectiv.

Tracţiunea este standard una integrală. Garda la sol e aceeaşi ca şi cea pe care o are versiunea Scout, iar şoferul va avea acces la sistemul Driving Mode Select care include mai multe regimuri de condus, printre care: Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual sau Snow.

Şi la baza lui Kodiaq Sporline stă versiunea de echipare Ambition. Însă, suplimentar în habitaclu se vor găsi scaune sport, cel al pasagerului fiind reglat electric şi având funcţie de memorie, tapiţate cu Alcantara, mai multe inserţii din aluminiu (inclusiv pe pedale) şi un volan multifuncţional.

Totodată, va exista un sistem de lumini ambientale cu 10 culori, surse de lumină pe corpurile oglinzilor retrovizoare care vor ilumina drumul la ieşirea din maşină, şi exclusiv pentru Kodiaq Sportline, un ecran special numit G-Forces, pe care vor fi afişate informaţii despre temperatura lichidului de răcire şi a uleiului, a presiunii şi alte detalii despre funcţionarea motorului.

Premiera publică a maşinii va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, împreună cu versiunea Scout.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/