Află cum poți învăța eficient cu #Schoolhack – proiectul conceput pentru a facilita viața de elev

shutterstock_605926693-630×286

Băieții de la #Schoolhack vă invită la o conferință ținută de 4 speakeri, menirea căreia este de a inspira elevii de peste tot să își învingă frustrarea și să trăiască anii de liceu la maxim, învățând, implicându-se în comunitatea lor și rezolvând problemele care vor apărea pe parcurs.

Cum să înveți eficient și să ai note mai mari? Care sunt secretele proiectelor de succes în Republica Moldova? Cum să ieși dintr-un ciclu continuu de neproductivitate și cum să îți organizezi viața de elev ca să reușești totul?

Dacă aceste întrebări îți stârnesc curiozitatea atunci #schoolhack e locul tău. Organizat de 4 elevi excelenți pentru a-și împărtăși  experiența cu toți doritorii timp de 2 zile de traininguri intensive, networking și multă distracție, #schoolhack va fi locul unde vei găsi tineri motivați care sunt gata să își trăiască viața de elevi la maxim.

Băieții organizatori pregătesc 4 traininguri interactive bazate pe experiența și expertiza lor. Fiecare dintre ei are o istorie de spus.

Iată ce vei învăța:

# cum să faci față sistemului academic din Republica Moldova;
# strategii de învățare aplicabile în orice domeniu;
# cum să creezi și să gestionezi proiecte de succes;
# strategii de promovare a proiectelor ajustate la realitățile Republica Moldova;
# algoritmuri testate pentru a învinge frustrarea;
# cum să câștigi, să găsești și să extinzi timpul tău în condițiile în care ziua are doar 24 de ore.

Dacă ești elev și ai mai mult de 14 ani, ești invitat la prima conferință marca #schoolhack desfășurată pe 11-12 februarie. Pentru a rezerva bilete trebuie completat un formular de înregistrare.

Pentru alte detalii puteți accesa site-ul proiectului sau, în cazul unor întrebări suplimentare – puteți contacta băieții direct cu ajutorul paginii de Facebook.

16344230_555658934627630_1401966139_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente