(foto) Premieră: Skoda Kodiaq Scout

Marca cehă Skoda Auto a dezvăluit oficial o nouă versiune a SUV-ului său Kodiaq – Scout. Maşina de teren s-a ales cu mai multe îmbunătăţiri care vin să o facă mai bună în ceea ce priveşte traversarea peste orice tip de suprafaţă de drum.

Skoda Kodiaq Scout a primit aceleaşi elemente şi caracteristici care mereu deosebesc versiunile Scout de cele obişnuite.

O asemenea maşină va avea deja printre dotările standard o tracţiune integrală cu ambreiaj Haldex de a 5-a generaţie, amortizoare adaptive DCC, asistent la coborârea în pantă, bare de protecţie mai impunătoare cu elemente de culoare argintie, jante exclusive de 19 inci disponibile doar pentru Kodiaq Scout, dar şi logouri speciale care vin să arate versiunea tot-terenului.

Mai mult, maşina a devenit mai atrăgătoare prin geamurile fumurii pe care Skoda le montează din uzină, dar şi prin decorul exclusiv al grilei radiatorului, railings-urilor şi a corpurilor oglinzilor retrovizoare.

Garda la sol a modelului măsoară 194 de milimetri. Unghiul de atac în faţă este egal cu 22 de grade, iar cel din spate – 23.1 grade.

Vezi şi: (foto) Premieră: Skoda Octavia Scout facelift

Modelul Skoda Kodiaq Scout va fi disponibil cu trei motoare diferite sub capotă. Cel mai accesibil va fi un TSI de 1.4 litri şi cu 150 de CP, cu ajutorul căruia maşina va accelera până la 100 de km/h în 9.8 secunde, în timp ce viteza maximă nu va depăşi 197 km/h.

În continuare urmează un propulsor TSI de 2.0 litri cu 180 de CP, şi un diesel TDI de 2.0 litri, dar care va fi disponibil în două variaţii de putere  – 150 sau 190 CP.

Cu motorul pe benzină Kodiaq Scout va sprinta până la 100 de km/h în opt secunde, iar viteza maximă va atinge 207 km/h. Maşina dotată cu motorul TDI va accelera de la 0-100 km/h în 9.5 şi 8.9 secunde respectiv, iar viteza maximă va fi limitată la 197 şi 210 km/h respectiv.

În dotarea noului Skoda Kodiaq Scout este prezent sistemul Driving Mode Select care include mai multe regimuri de condus, printre care: Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual sau Snow. Transmisia va fi automată robotizată, indiferent de motorul ales.

Skoda Kodiaq Scout are la bază nivelul de echipare Ambition, disponibil pe modelul obişnuit Kodiaq. Acesta oferă un volan multifuncţional, un sistem audio avansat cu opt difuzoare, un asistent electronic la delasarea în off-road, pachet de protecţie a dedesubtului şi a motorului maşinii, senzori de parcare în faţă şi în spate.

În habitaclu viitorii clienţi vor găsi scaune cu inserţii din Alcantara, inserţii metalice pe pedale şi covoraşe textile. Deocamdată Skoda nu a publicat imagini şi cu interiorul lui Kodiaq Scout.

Premiera publică a modelului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie a acestui an.

Vezi şi: Skoda Kodiaq Sportline este programat pentru debut la Salonul Auto de la Geneva

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/