(video) Unde-s tinerii. Iulian Perepelicinîi: „Să lucrezi cu copiii nu este simplu, trebuie să zâmbești”

cocorico

Mai înainte de a fi „Zâmbărici”, un animator vesel pentru petrecerile celor mici, Iulian Perepelicinîi era doar Iulian, un tânăr activ care studiază jurnalism la Universitatea de Stat. Între timp, Iulian a ales să combine orele de la facultate cu „meseria de a-i face pe alții să zâmbească”, în special pe copii. 

De la ei a învățat să zâmbească dublu, chiar dacă să lucrezi cu cei mici nu este deloc ușor. „E o activitate psihologică”, ne-a povestit Iulian, care, înainte de fiecare reprezentație se înarmează cu energie și entuziasm.

El nu știa de existența clovnilor când era mic și nu și-a pus dorința să ajungă unul când va fi mare. Cu toate acestea, ideea i-a plăcut și a dezvoltat-o într-o mică afacere. Recunoaște că se distrează la fiecare reprezentație și că deja știe foarte bine programul copiilor de la grădiniță și orele când au sau nu chef de joacă.

În această aventură Iulian este ajutat de către verișorul său, Gheorghe, care îl asistă la fiecare ieșire în scenă. Iulian speră să-și lărgească echipa și să reușească să facă tot mai mulți copii să zâmbească.

US_flag_48_stars.svg

Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente