Învață cum să devii un event manager calificat – înscrie-te la SUM Academy

sum3

Din necesitatea de a oferi tinerilor cunoștințele necesare și abilități practice în organizarea unor evenimente de calitate – a apărut programul de instruiri SUM Academy, prima ediție fiind în domeniul de Event Management. Proiectul este înființat de către Comunitatea SUM.

La proiect sunt eligibili să aplice tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-25 de ani, care-și doresc să acumuleze noi cunoștințe, să-și lărgească rețeaua de contacte și să se inspire de la cei mai buni profesioniști din domeniile: PR, Marketing, Logistică, Finanțe și altele relaționate cu tema proiectului – Event Management.

Pe parcursul a 2 săptămâni, participanții vor beneficia de training-uri, workshop-uri și întâlniri cu speakeri-specialiști invitați de la cele mai renumite companii de profil din RM.

sum1

„Ideea de a crea SUM Academy a apărut spontan, dar își propune câteva scopuri mărețe – să instruiască tinerii cât mai interactiv, în așa mod, ca la sfârșitul sesiunii de training-uri, aceștia să cunoască toate instrumentele necesare pentru crearea unor evenimente cu impact. Fie acestea concerte, conferințe sau festivale – fiecare dintre ele, trebuie să fie organizat cu multă dedicație și un bagaj vast de informație.”, menționează Ion Postica, președintele Comunității SUM.

SUM – reprezintă o comunitate ce tinde să promoveze educația non-formală, să sporească capacitățile și abilitățile practice ale tinerilor. Platforma se concentrează pe aspecte precum: educația, networking și oferirea oportunităților de dezvoltare.

sum2

Pentru a participa la prima ediție SUM Academy: Event Management, completează acest formular până pe data de 12 februarie.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook: SUM Community

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente