Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este jurnalista Marina Ciobanu.

„În ediția din 26 ianuarie a Ziarului de Gardă aflați cum funcționari cu nume notorii, condamnați de justiție la ani grei de pușcărie, au reușit să se eschiveze de la ispășirea pedepsei, fiind anunțați în căutare. Cum, de fapt, sunt căutați fugarii și de ce instituțiile statului refuză să facă publice numele lor?

Joi citiți despre Dodon și declarațiile controversate, gazul rusesc și datoria de stat, despre fiul deputatului Nae-Simion Pleșca care a ajuns funcționar la Ambasada R. Moldova din Turcia și cine a fost numit șef al Centrului de Implimentare a Reformelor, instituție formată abia săptămâna trecută.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

Aflați detalii inedite din dosarul lui Gheorghe Popa, primul judecător reținut în flagrant cu mită în ultimul deceniu, de ce Curtea de Apel l-a achitat și cum organele de drept au pus la cale o provocare în adresa sa.

În același număr citiți un interviu cu Iulian Fruntașu, scriitor și ex-ambasador al R. Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Discutăm despre mentalități, despre noul președinte, pro-rus, relații externe, rechemarea ambasadorilor și cum a schimbat Brexitul Marea Britanie și influența PDM în stat.”

[Transcriere: Nicu Gușan].

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG