Andrei Năstase, către Vlad Plahotniuc: „Pe Țepeș îl vei visa în pușcărie, piticule”

16114986_1828698124019540_9064441602578307305_n
Foto: Facebook / Andrei Nastase

După ce liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat astăzi într-un interviu pentru deschide.md că este gata să-i ajute pe cei de la Jurnal TV să-și găsească un sediu, dar și i-a numit pe liderii opoziției, Maia Sandu și Andrei Nastase, niște aventurieri care sunt o imitație caraghioasă a lui Vlad Țepeș și Alba ca Zăpada, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr vine cu mai multe replici la adresa lui Plahotniuc.

Năstase, care actualmente află într-o deplasare la Bruxelles, a postat o fotografie cu Maia Sandu și i-a transmis liderului PD că-l va visa pe Țepeș, doar că în pușcărie.

„Nu știu cine și de ce îl învață pe Plahotniuc să se dea în spectacol, să emită păreri atunci când nici tăcerea nu l-ar “rămânea” filosof.

Este mai mult decât cinic să distrugi un post de televiziune ca Jurnal TV, să-l dai afară din sediu, să-i anulezi contractele de publicitate, să-l scoți din cablu, să nu-i dai nicio frecvență, să-l sancționezi pe mică pe ceas, după care să te ițești, fariseic, din vizuină și să-i oferi niște servicii otrăvite.
E de-a dreptul criminal!

Dacă sfetnicii săi au făcut acest lucru pentru partenerii de dezvoltare, de la care Plahotniuc cerșește bani pentru a astupa găurile negre ale hoției sale, vă asigur că e o pierdere de timp. Știu că multiplele sale canale întreținute din miliardele furate nu vor da pe post declarațiile europarlamentarilor, bunăoară cea de astăzi a Monicăi Macovei, care pune regimului criminal un diagnostic mai grav decât cancerul, și anume trecerea de la autoritarism la dictatură.
Sunt sigur că nu doar un sediu colea ar fi dispus să ofere coordonatorul șef al regimului antipopular.

Generozitatea sa de corupere a trecut demult hotarele țării.

Numai că Plahotniuc nu vorbește de cealaltă parte a tranzacției, de faptul că oamenii care au construit un post de televiziune îndrăgit de sute de mii de telespectatori ar trebui să renunțe la propria libertate, să se transforme în marionete asemeni deputaților din parlamentul rușinii, asemeni tuturor celor care și-au vândut demnitatea de om pe mantaua de slugă docilă.

Prin urmare, Distrugătorul presei libere a greșit adresa și a abordat o agendă anacronică.
Sfatul meu e să-și găsească niște avocați bine pregățiți care să-l apere în dosarul privind uzurparea puterii, cea mai mare crimă comisă împotriva poporului, dosar instrumentat de un procuror independent, imediat după marea schimbare care se apropie.

Pe Țepeș îl vei visa în pușcărie, piticule. Te asigurăm”, a scris Năstase pe contul său de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente