„Dacă tot mi-am pus în gând şi dacă tot am suportul acesta al întregii echipe şi dacă tot am hotărât să zic la ecran că sunt multă şi vreau să fiu mai puţină, atunci nu am altă cale”, a afirmat Ana Barduc, o altă concurentă.

Cu mari emoţii, dar şi speranţe concurentele au participat la primul seminar de alimentaţie sănătoasă.

Entuziasmate de sfaturile oferite din partea nutriţionistului, participantele şi-au făcut notiţe în carnet şi au plecat acasă cu lecţia teoretică învăţată.

O alimentaţie echilibrată este doar jumătate din succes, iar cealaltă jumătate se datorează efortului fizic. Timp de 3 luni cele cinci participante practic nu vor ieşi din sălile de fitness. Primul antrenament a avut loc chiar astăzi.

În fiecare săptămână, la emisiunea Acasă Devreme, telespectatorii postului de televiziune Jurnal TV vor face cunoştinţă cu rezultatele celor cinci luptătoare care au intrat în concursul de Slăbit Sănătos. 

Menţionăm că în marea competiţie cu kilogramele în plus s-au înscris peste 200 de femei, însă doar cinci norocoase au fost selectate. Timp de 3 luni, femeile cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, vor avea parte de lecţii teoretice, antrenamente sportive şi proceduri SPA, toate oferite gratuit.