(foto, video) 10 lucruri pe care nu toţi le cunosc despre Prima Doamnă a SUA, Melania Trump

160719-melania-trump

Chiar dacă Melania Trump este îndeosebi cunoscută pentru cariera sa de model şi pentru că este soţia magnatului ajuns cel de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, imigranta născută în Slovenia deţine o mulţime de abilităţi mai puţin cunoscute de către publicul larg, scrie Mediafax.

1. Melania este cea de-a doua Primă Doamnă care s-a născut în afara SUA, devenind cetăţean american în 2006, acelaşi an în care a dat naştere fiului său şi al lui Donald Trump, barron. Ea a crescut într-un bloc comunist din orăşelul sloven Sevnica, iar părinţii săi erau muncitori la fabrică.

2. Melania a fost „descoperită” în 1987 de către renumitul fotograf Stane Jerko. Acesta a propulsat-o într-o carieră fulminantă de modeling, care a adus-o în cele din urmă pe Melania în SUA, în 1996.

 

 

3. La acea vreme era cunoscută ca Melanija Knavs, dar şi-a schimbat numele într-o sonoritate mai germană, Knauss, numele utilizat de aceasta de-a lungul carierei sale de model atât in Europa, cât şi în SUA.

4. în 1998 (Donald se afla la acea petrecere însoţit de o altă femeie. Totuşi, ea i-a cerut datele personale ale magnatului: „Dacă îi dădeam numărul meu, aş fi fost doar una din femeile pe care le suna”, a spus aceasta pentru revista GQ. Astfel, Trump i-a dat ei toate numerele sale, atât cele de afaceri, cât şi cele personale. Cuplul a început să îşi dea întâlnire şi s-a căsătorit în 2005.

 

melania21

 

5. Melania Trump vorbeşte cinci limbi străine. În afară de limba sa maternă, slovena, ea este fluentă în engleză, franceză, sârbă şi germană.

6. Modelul său de Primă Doamnă este Jacqueline Kennedy. „A avut un stil deosebit, elegant, simplu dar feminin”, a declarat Melania pentru Harper’s Bazaar.

7. Unul din punctele centrale pe care le are în vizor, în calitate de Primă Doamnă, va fi să ia poziţie faţă de fenomenul denumit “cyber-bullying” (intimidările pe internet).

“Cultura noastră a devenit prea răutăcioasă şi prea dură, în special pentru copii şi adolescenţi”, a declarat aceasta în timpul campaniei electorale. “Nu e în regulă când se râde de un băiat sau o fată de 12 ani, când este atacat sau agresat. E îngrăzitor când se întâmplă acest lucru la locul de joacă şi este absolut inacceptabil când este făcut de cineva anonim care se ascunde pe internet.”

 

- New York, NY 5/24/10 - HP Brings Fashionable Technology to the Sex and the City 2 Premiere. -PICTURED: Melania Trump -PHOTO by: Amanda Schwab/Starpix -AMR460958 Startraks Photo New York, NY For licensing please call 212-414-9464 or email sales@startraksphoto.com

 

8. Înainte să ajungă rivali, Bill şi Hillary Clinton au participat la nunta lui Donald Trump şi a Melaniei în 2005. La acea dată,. Hillary a declarat: “S-a nimerit să fiu în Florida, şi mi-am zis că va fi amuzant să merg la această nuntă, pentru că e mereu distractiv”. Nunta a fost una luxoasă, iar Melania a apărut pe coperta US Vogue în rochie de mireasă.

9. Pentru nunta sa din 2005, Melania a purtat o rochie creată de John Galliano. Nunta, inclusiv petrecerea, l-a costat pe Donald Trump 1 milion de dolari.

10. Melania şi-a lansat propria sa colecţie de bijuterii în 2010.

161104_melania_trump

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente