(foto) Bodykit agresiv pentru Ferrari 488 GTB de la Misha Designs. Doar 20 de maşini îl vor purta

Compania americană de tuning Misha Designs a prezentat oficial un nou “costum” pentru supercarul italian Ferrari 488 GTB. La dispoziţia clienţilor vor fi puse la alegere două versiuni ale bodykit-ului: Regular sau Limited.

După cum menţionează reprezentanţii atelierului Misha Designs, inspiraţia în crearea unui astfel de pachet estetic a venit de la versiunea de circuit a supercarului LaFerrari – FXX K.

Vezi şi: (foto/video) Unul dintre cele mai excentrice bodykit-uri pentru Ferrari 458 Italia a fost creat de Misha Designs

Coupeul Ferrari 488 GTB by Misha Designs cu pachetul aerodinamic Regular primeşte o nouă capotă, alte praguri, bare de protecţie, inserţii pe gurile de aerisire şi un spoiler, toate acestea din urmă fiind făcute din fibră de carbon. De menţionat că toate elementele noi se instalează pe punctele de fixare făcute din uzină.

Ferrari 488 GTB by Misha Designs cu pachetul Limited arată mult mai agresiv. Datorită instalării noilor elemente lăţimea maşinii creşte cu 75 de mm. În acest caz supercarul primeşte aripi mai accentuate cu guri de aerisire suplimentare, noi bare de protecţie cu splitter şi difuzor din carbon, o nouă capotă, praguri late şi un eleron masiv.

Vezi şi: (foto) Ferrari 488 GTB primeşte de la DMC un surplus de putere şi un kit aerodinamic numit Orso

Pachetul Limited va fi făcut în doar 20 de exemplare. Clienţii pot face deja comenzile pe care le vor primi în lunile aprilie-mai 2017.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/