Cinci greșeli comune ale antreprenorilor care își pun ideile în practică

free-business-plan-templates

Fiecare antreprenor întâmpina diverse obstacole la început de drum. Poți învăța din fiecare greșeală și pe viitor va fi mai ușor de evitat, având în vedere că ai trecut deja o data prin asta. Editorii Entrepreneur au realizat un set de greșeli pe care oamenii le fac cel mai des atunci cand vor să duca o idee spre realizare. Înainte de a duce o idee la nivelul urmator, asigura-te că eviți următoarele șase capcane, scrie wall-street.ro

#1. Nu ești pasionat de ținta ta

Exercitarea excelenței cere dezlănțuirea pasiunii. Când pui pasiune în tot ceea ce faci, ai mai multă putere să obții succes. Capacitatea de a rămâne pasionat de ceea ce susții este ultimatul succesului ideii tale.

#2. Nu ai un scop

Intențiile tale pentru idee trebuie să aibă scop și semnificație. În cazul în care nu ai acele două lucruri, probabilitatea de a eșua este mai mare. Fii plin de pasiune și mergi sigur în călătorie.

#3. Nu reușești să evoluezi repede

Să evoluezi cu viteză este extrem de important pentru ați transforma ideea într-o realitate, dar niciodata nu trebuie să confuzi venitul cu evoluția rapidă. În zilele noastre, poți să cazi destul de repede. Cel mai bine e să indentifici cu atenție toate resursele și să construiești cu ajutorul relațiilor și rețelelor, pentru ați extinde oportunitățile. Focusează-te pe scopul tău, elimină orice distragere și neutralizează zgomotul. Fă un pas înapoi și încearcă să înțelegi cum ai conectat toate punctele. Să-ți gestionezi timpul cu înțelepciune și să nu fii prea încântat atunci când întâlnești noi oportunități, nu uita de ideea originală.

#4. Nu reușești să-ți faci ideea mai bună

Cum cel mai bun moment pentru ați căuta un nou loc de munca este atunci când încă mai muncești, la fel și cel mai bun moment pentru a evolua este atunci când ai parte deja de succes. Niciodata nu te mulțumi doar cu ce ai, îți poți extinde întotdeauna ideea pentru a obține mai mult. Așa a facut Steve Jobs cu Apple, Elon Musk cu Tesla sau Marc Benioff cu Salesforce.

#5. Echilibru între muncă și viața privată

Nu conteaza cât de inteligent, pasionat sau focusat ești pe munca ta, ffără un echilibru poți fi epuizat. Mintea, trupul și sufletul trebuie să fie aliniate în mod corespunzator. Menținerea unui echilibru între munca și viața privată poate fi dificilă, dar este imposibil fără dedicație pentru fiecare în parte. Când ești la locul de muncă, doar muncește, dar când ețti în afara programului încearcă să te decontectezi de muncă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente