(foto/video) Accident în sectorul Buiucani. Un SUV a intrat frontal într-un stâlp şi l-a doborât

(update) Şoferul BMW-ului a scăpat ca prin minune. Potrivit celor spuse poliţiei, o altă maşină i-a tăiat calea şi pentru a evita impactul cu aceasta, el a virat la dreapta şi a intrat în stâlp. Vinovatul ar fi fugit de la faţa locului. Circulaţia troleibuzelor a fost sistată pentru o oră.


Un accident de circulaţie s-a întâmplat în această după amiază pe strada Belinski. Deocamdată circumstanţele producerii acestuia nu sunt clare.

Cel mai probabil şoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp de pe marginea străzii. După impact, partea frontală a maşinii a fost distrusă şi ulterior stâlpul a căzut peste aceasta.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la urgenţă.

Totodată, circulaţia s-a îngreunat din cauza stâlpului care a căzut, deoarece el susţinea liniile electrice ale troleibuzelor.

Vezi şi: (foto) Accident spectaculos în Chişinău. Un BMW X5 a făcut praf un panou publicitar

https://www.facebook.com/ursu.andrei/videos/1628664267160513/

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/