(FOTO) Cum au făcut americanii haz de Trump: Cele mai spumoase postări pe Twitter din timpul învestiturii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Donald Trump, care a devenit vineri cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, le-a transmis americanilor că ţara lor „va începe din nou să câştige, să câştige ca niciodată până acum”.

Mulţi dintre americani se arată însă sceptici cu privire la promisiunile noului preşedinte, aşa cum reiese din postările lor pe Twitter din timpul învestirii lui Trump. Bored Panda a selectat câteva dintre cele mai populare reacţii.

„Se aşteaptă ca inaugurarea lui Donald Trump să fie cea mai costisitoare din istoria SUA. Şi nici măcar nu este luată în calcul partea financiara”, a scris un utilizator.


Un alt utilizator a pus în oglindă participarea la ceremonia de învestire a lui Trump cu cea de la învestitura lui Barack Obama din 2009, iar rezultatul este în mod categoric în defavoarea primului.


Din acest motiv, Trump a decis să folosească o poză de la învestitura lui Obama, se susţine într-o altă postare scrisă în glumă.


„Dumnezeu” a revendicat ploaia din timpul ceremoniei


Potrivit autoarei britanice Joanne „Jo” Rowling, cunoscută în special pentru romanele de fantezie Harry Potter, „se pare că trăim într-o realitate alternativă în care lucruri îngrozitoare pe care le credeai imposibile se pot întâmpla”.


Pentru mulţi utilizatori, singurul moment bun din timpul evenimentului a fost expresia fostei prime doamne Michelle Obama în momentul în care a primit un cadou din partea Melaniei Trump pe scările Casei Albe.


Ţinuta purtată de noua primă doamna a Statelor Unite le-a amintit internauţilor de Competiţia Triwizard din Harry Potter.
https://twitter.com/bradley_fox/status/822482101396193280
Şi alegerea vestimentară a fostei purtătoare de cuvânt a campaniei electorale a lui Trump, Kellyanne Conway, a fost ţinta ironiilor. The Daily Show a remarcat că ţinuta acesteia este inspirată din era în care Trump vrea să ducă America.


A fost remarcată şi Hillary Clinton, care a pierdut în noiembrie alegerile prezidenţiale în favoarea lui Trump.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...