Ce spune semnătura lui Donald Trump despre personalitatea sa?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri. Noul preşedinte ale SUA este un lider şiret, energic şi cu o concepţie exagerată despre sine, afirmă grafologii spanioli.

O energie enormă care poate ajunge până la brutalitate. O autoafirmare continuă, o atitudine beligerantă dispusă la confruntare, o marcată ambivalenţă care-l poate face să convieţuiească în diverse lumi în acelaşi timp, potrivit Rador.

Trăieşte cu aceeaşi intensitate şi ferocitate în lumea ideilor, dar şi a aspectelor materiale şi plăcute ale vieţii.

Întreaga sa viaţă este un exerciţiu de voinţă de fier pentru a face ceea ce vrea.

Specialiştii evidenţiază că toată acea continuitate a mişcării grafice este tensionată, aproape crispată şi cu o predominantă totală a unghiurilor, ceea ce vorbeşte despre o personalitate foarte reactivă, vicleană, predispusă la luptă şi care alimentează controversa.

Singura premiză pe care o concepe este victoria şi se regenerează, se alimentează şi creşte în faţa opoziţiei şi a criticii. Astfel, se poate spune că este vorba despre orgolioasa semnătură a unui lider. Dar şi a unui om de stat?

Grafologii spun că nu există semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancorează în trecut, nici nu se îndreaptă sau gândeşte la viitor; doar se autoafirmă în prezent. Vom avea timp să observăm totul începând de vinerea aceasta şi până la finele următorilor patru ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...