Recomandări de evenimente pentru duminică, 22 ianuarie

Z52R006RPQ

Duminica aceasta sunteți invitați la cele mai interesante evenimente din oraș. #diez vă sugerează câteva idei.

#1. Sunday Long Run 

Duminică, 22 ianuarie vă propunem să participați la un nou antrenament al cursei Rubicon, care va avea loc în data de 10 februarie. Vom testa etapele competiției Rubicon, astfel, va trebui să parcurgem 6 etape în orașul Chișinău, dar și în afara acestuia. Cursa începe de la Circ, la ora 9:00 și presupune 3 raioane a câte 2 etape fiecare, cu lungimea de la 5,22 km până la 11,7 km. Distanța totală a traseului constituie 47,61 km. Participanții pot parcurge una sau mai multe etape, atât consecutiv, cât și în raioane diferite. Detalii aflați pe Facebook.

 

#2. Chisinau Snow Sculpt 4.0 (sculpturi din zăpadă)

A venit şi la noi zăpada mult aşteptată. Asta înseamnă că a venit timpul pentru o nouă rundă de sculpturi din zăpadă!
Duminică, 22 Ianuarie 2017, ia-ţi prietenii şi vino să sculptăm împreună! Vom avea un mic master-clas pe loc, fiind că vom sculpta din zăpadă presată, pregătită din timp, fix ca sculptorii profesionişti la competiţii internaţionale. Taxa de participare – 40 de lei. Detalii află pe Facebook.

 

#3. USEM: Poduri de Dor cu plasticianul&poetul Iurie Brașoveanu

Artistul plastic Iurie Brașoveanu, poet de la Uniunea Scriitorilor Europeni din Moldova (USEM), stabilit în orașul Torino, revine pe meleagul natal, pentru a delecta publicul de aici, cu o inedită expoziție personală de grafică, duminică, 22 ianuarie, ora 12.00, în Sala de Conferințe „Alexe Rău” a Biblioteci Naționale a R. Moldova. Evenimentul va fi și un frumos prilej de întâlnire cu actorul Gheorghe Țurcanu, invitat să susțină un recital de versuri ale protagonistului noii serate de la Clubul de Comuniune Spirituală „Poduri de Dor” al BNRM. Detalii puteți afla aici.

 

#4. Makers Moldova Meetup #8

La iHUB Chisinau, 31 august 1989, Nr.78 are loc Makers Moldova Meetup #8. Evenimentul este o întâlnire lunară în care se discută despre ce e mai nou în lumea tehnologiei.
Momentele – cheie ale evenimentului:

1. Noutăți Atelier 99 și Noutăți din știință;
2. Show & Tell – oameni inteligenți ce vor povesti despre proiectele lor.

Mai multe detalii aflați pe Facebook.

 

#5. Spărgătorul de nuci – balet de P.Ceaikovski

De la ora 16:00, la Teatrul de Operă și Balet are loc spectacolul „Spărgătorul de nuci”. Află aici detalii despre procurarea biletelor.

 

#6. Spectacolul „Maestrul si Margarita” de Mihail Bulgacov

De la ora 18:00, teatrul „Satiricus” găzduiește spectacolul „Maestrul si Margarita” de Mihail Bulgacov. Află aici detalii despre bilete.

 

#7. Speech Leader TALKS

Speech Leader Talks este un eveniment de închidere a proiectului Speech Leader, la care au participat 10 tineri din diverse regiuni ale R. Moldova. În cadrul proiectului, care a durat din 7-22 ianuarie, participanții s-au aprofundat în arta oratoriei, retoricii și a designului, cu scopul de a deveni mai buni în public speaking, totodată luptând cu frica de a vorbi în public, pentru a exprima cât mai elocvent și persuasiv ideile.

Vă invităm să descoperiți ideile și trăirile participanților Speech Leader, cu care se vor împărtăși în discursurile lor, în duminica din 22 Ianuarie 2017, ora 18:00. Și, neapărat vă invităm pentru networking pentru o seară plăcută de duminică. Aflați detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente