(audio) AutoBlog.MD și Radio ZUM anunță un parteneriat. De acum vă anunțăm pe 93.3 FM despre toate testele și proiectele noastre

AutoBlog.MD anunță un parteneriat cu unul dintre cele mai populare posturi de radio din Moldova – Radio ZUM. Astfel, chiar de astăzi și doar pe 93.3 FM puteți afla când și ce test drive-uri interesante vă așteaptă pe AutoBlog.MD, dar și ce proiecte interesante vă pregătim.

Prezența promo-urilor noastre pe Radio ZUM ne-am dorit-o de mai multă vreme și este doar primul pas din strategia de promovare a site-ului AutoBlog.MD care va include prezența produselor noastre pe TV și în cele mai populare reviste din țară.

Eu ascult cu mare drag frecvența 93.3 FM de fiecare dată când urc în mașină. Iar de curând m-am bucurat să aflu că Radio ZUM este al doilea cel mai ascultat post de radio din capitală și suburbii printre vorbitorii de limbă română cu o vârstă cuprinsă între 18 și 40 de ani. Suntem siguri că acest parteneriat ne va aduce și mai mulți vizitatori pe site, iar la rândul nostru vom include Radio ZUM în toate proiectele pe care urmează să le derulăm în 2017, ceea ce la sigur va întâri parteneriatul dintre noi.” a declarat redactorul șef AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/303786615″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/