În discursul de învestire, Trump a citat dintr-un personaj negativ din Batman

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O propoziție din discursul de învestire de vineri al lui Donald Trump a semănat remarcabil de bine cu o replică rostită de Bane, personajul negativ din „The Dark Knight Rises”, din 2012, cel de-al treilea film din trilogia Batman regizată de Christopher Nolan, a relatat vineri Business Insider.

„Astăzi, nu doar transferăm puterea de la o administrație la alta, de la un partid la altul, ci transferăm puterea de la Washington, DC și v-o dăm înapoi vouă, poporului”, le-a transmis Trump americanilor în discursul său de învestitură.

Nu-i chiar la fel, dar suficient de asemănător cu ceea ce Bane, interpretat de Tom Hardy, spune despre Gotham când ia orașul sub asediu și îi înlătură pe polițiști și pe oficialități. „Luăm Gotham-ul înapoi de la corupți! De la bogați! De la opresori, care generații la rând v-au anihilat cu mituri despre oportunități, și vi-l dăm înapoi vouă, poporului”, a spus Bane.

Evident, Trump nu a avut nicio intenție să-l citeze pe Bane, dar „v-o dăm înapoi vouă, poporului” este o replică ce va rămâne în amintirea oamenilor și după ceremonia de învestire, comentează sursa citată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...