(video) Intră şi locuieşte. Cea mai scumpă casă din SUA se vinde cu tot cu garajul său de milioane

În Bel Air, California, a fost scoasă la vânzare cea mai scumpă casă de pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aceasta a fost evaluată la 250 de milioane de dolari.

Interesant este că proprietarul o vinde împreună cu o colecţie de 30 de automobile, noi sau de epocă, a căror valoare este de 30 de milioane de dolari.

Vânzătorul, o companie numită BAM Luxury Development Group, nu a menţionat mai multe detalii despre componenţa garajului de milioane. Însă, după imaginile foto şi video pe care le puteţi urmări în acest articol, viitorul proprietar se va alege cu maşini ca: Bugatti Veyron, Rolls-Royce Dawn, Pagani Huayra, Ariel Atom, Morgan 3-Wheeler Brooklands Edition, Ferrari 488 GTB, etc.

Vezi şi: (foto) Top 10 cele mai populare automobile pe care le aleg familiile înstărite din SUA

Pe lângă acestea, în garaj stau şi câteva automobile foarte rare, în particular fiind vorba despre Mercedes-Benz 540K şi Allard J2X. Noul proprietar va primi de asemenea o colecţie de motociclete, o colecţie de motoare de bărci şi chiar un elicopter.

Suprafaţa totală a casei este egală cu 3.530 metri pătraţi. Construcţia acesteia a durat patru ani, în tot acest timp fiind implicaţi 300 de muncitori.

În casă se află 12 dormitoare, 21 de băi, trei bucătării, un bazin, o sală de cinema cu 40 de locuri şi un perete special plin cu dulciuri într-o sală cu jocuri de masă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/