(foto) Dacia Lodgy şi Dacia Dokker facelift. Iată ce noutăţi aduc modelele

Actualizarea familiei Logan/Sandero deja a avut loc. De asemenea ştim cum se va modifica gama de motoare şi exteriorul acestor modele pe piaţa europeană.

Acum însă cei de la Dacia vor să ne ofere preţurile de start al unor membri mai mari din gamă, ca Lodgy sau Dokker, dar şi să ne spună ce a adus nou facelift-ul pentru ele.

Ambele modele dispun acum de o nouă “faţă”. Chiar dacă blocurile optice sunt asemănătoare, grila radiatorului diferă. S-a schimbat şi partea posterioară a maşinilor, ce ţine de stopuri şi uşile portbagajelor.

Mai mult, acum vor fi puse la dispoziţie noi seturi de jante.

În habitaclu a apărut noul volan cu patru spiţe, văzut deja pe Dacia Logan şi Sandero facelift. Iar versiunea Stepway a lui Lodgy şi Dokker mai aduce o cotieră pentru şofer şi măsuţe pentru pasagerii din spate, încorporate în scaunele din faţă.

Lista de opţiuni a fost completată, de exemplu, cu o cameră de supraveghere spate, care va arăta imaginea pe ecranul sistemului multimedia.

Gama de motoare a lui Lodgy/Dokker facelift nu s-a schimbat, comparativ cu cea a lui Logan/Sandero, acolo unde a apărut o nouă unitate turbo de 1.0 litri.

Iată şi preţurile de start a modelelor actualizate în Franţa:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/