Aspiri la o carieră în domeniul dreptului? Participă la simularea unui proces de judecată

simulare-proces-elevi-29
Foto: simbol/opiniatimisoarei.ro

Consiliul Local al Copiilor și Tinerilor organizează un eveniment pentru toți doritorii de a se afla în pielea unui avocat, procuror sau judecător. Tinerii sunt așteptați la „Simularea unui proces de judecată”, care se află deja la a II-a ediție.

Evenimentul se va desfășura timp de două zile. În prima zi participanții vor avea oportunitatea de a primi informații utile și de a fi ghidați de un avocat, iar în cea de-a doua zi participanții vor fi invitați să își pună în aplicare cunoștințele obținute, participând la un proces de judecată simulat.

Evenimentul va avea loc la data de 28-29 ianuarie, iar pentru a participa trebuie doar să te înscrii online. În cazul în care vei fi ales, este obligatorie prezența în ambele zile.

Proiectul dat are ca scop informarea tinerilor de orice vârstă cu privire la jurisprudență, participarea acestora în cadrul unui proces verbal, astfel obținând cunoștințe utile despre jurisprudență. De asemenea, pentru cei care aspiră la o carieră în domeniul dreptului, este o oportunitate excelentă de a simți pe propria piele ce înseamnă sa fii un avocat, procuror sau judecător.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook a CLCT.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente