(foto/video) Premieră: Shelby Super Snake 50th Anniversary, killer-ul lui SRT Hellcat

În cadrul licitaţiei organizate de casa Barrett-Jackson în oraşul american Scottsdale, cei de la Shelby au hotărât să organizeze premiera sportcar-ului Super Snake 50th Anniversary Shelby.

Modelul este construit pe baza lui Ford Mustang din gama de modele a anului 2017. Tirajul va fi de 500 de exemplare, iar preţul de start al unei maşini va fi de 69.995 de dolari.

Toate maşinile aduc un tribut “super şarpelui” original din anul 1967.

Sub capotă se ascunde un motor V8 de 5.0 litri, care a fost “forţat” să dezvolte 679 cai putere. Mai mult, datorită instalării unor turbocompresoare de la Whipple sau Kenne Bell cifra creşte până la 760 de cai putere.

Accelerează o astfel de maşină de la 0 şi până la 96 km/h în doar 3.5 secunde, iar 402 metri în parcurge în 10.9 secunde. Modelul performant deja a fost numit ucigaşului lui Dodge Challenger SRT Hellcat.

La exterior, maşina se deosebeşte de un Mustang obişnuit prin trăsăturile speciale ale Shelby, printre care noua capotă, grile, farurile anti ceaţă, eleronul din spate şi difuzorul.

În habitaclu, pe scaune şi covoraşe a apărut logoul ediţiei aniversare, iar în fiecare din cele 500 de maşini va exista un panou special cu numărul de serie.

Printre altele, jantele din aluminiu măsoară 20 de inci, iar acestea ascund mecanisme de frânare Wilwood.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/