Actualitate

Gaz gratuit în regiunea transnistreană

Finanțarea asigurării cu gaz a categoriilor social-vulnerabile se va face din contul banilor obținuți de regiunea transnistreană în urma tranzitului gazului natural din Federația Rusă către Uniunea Europeană, a explicat Vadim Krasnoselski.

„Noi utilizăm resursele proprii. Iar ceea ce a obținut regiunea transnistreană, la discreția noastră, vom pune la dispoziția categoriilor beneficiare de înlesniri. Este o chestiune de principiu, importantă”, a subliniar liderul din stânga Nistrului.

Programul de acțiuni al liderului Krasnoselski presupune restabilirea circulației gratuite pentru pensionari în transportul public, acordarea gratuită pentru anumite categorii de beneficiari a o mie de cubi de gaze, lunar, pentru încălzire, acordarea gratuită familiilor numeroase a patentei de întreprinzător individual. De asemenea, echipa liderului ales a promis să soluționeze criza valutară în câteva luni, asigurând vânzarea liberă a valutei străine în toate băncile și schimburile valutare de pe malul stâng al Nistrului. În prezent, procurarea dolarilor, euro, rublelor rusești, leilor și a hrivnelor este dificilă.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *