Două persoane și-au pierdut viața în incendii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Două persoane și-au pierdut viața în incendiile care au avut loc pe teritoriul Republicii Moldova pe parcursul ultimelor 24 de ore.

Primul caz în care a avut de suferit un bărbat în vîrstă de 78 de ani a avut loc ieri în localitatea Obreja Veche din raionul Fălești. În urma arderii a fost afectat acoperișul casei în proporții de 25 % și bunurile material din două odăi.

În procesul de intervenție la stingerea focului, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului. Toate circumstanțele producerii acestui caz urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a decedat o femeie în vârstă de 89 de ani s-a produs în satul Rediul Mare, raionul Ocnița. De această data incendiul a mistuit bunurile materiale dintr-o casă unde locuia femeia. Pompierii au reușit să stingă focul fără ca acesta să obțină răspândire, însă nu a fost posibilă salvarea persoanei.

Angajații Serviciului Situții Excepționale urmează să stabilească circumstanțele acestui caz. Pompierii atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile de apărare împotriva incendiilor, să nu utilizeze sobele defecte și să evite fumatul în locuințe.

Conform datelor operative pe parcursul ultimelor 24 de ore în țară au avut loc 9 incendii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...