9 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 19 ianuarie

sava
Foto: Adrian Sava

Cine din voi deja a început să-și îndeplinească rezoluțiile de anul nou? Dacă încă nu v-ați apucat, iată o listă de evenimente care v-ar putea da energie totuși să vă apucați de treabă.

#1. Environment Concept Art Workshop (Stefan Semenov)

O întâlnire la care se va vorbi despre artă. La ora 16:00, la Centrul Moldo-Koreean (bd. Ștefan cel Mare 134), detalii în eveniment.

#2. Fashion Startups Meetup

Vino pentru a participa la o nouă ediție LIGHT UP – un meetup pentru start-upurile fashion și cei interesați în lansarea propriului proiect din domeniul modei, ce va avea loc joi, 19 ianuarie, ora 17:30 la Embargo Wine Bar. Detalii pe Facebook. 

#3. Film and English Discussion Club with Tony: Human

Vrei să-ți îmbunătățești engleza? Îți place să urmărești cele mai tari producții de film documentar ale cinematografiei? Vrei să le pui în discuție cu vorbitori fluenți de limbă engleză din Statele Unite ale Americii?
Te așteptăm joi, 19 ianuarie, ora 18:00 pentru a viziona împreună cu noi un film documentar deosebit numit „Human” în variantă originală, cu subtitrare în limba engleză. Detalii în eveniment.

#4. Chisinau Toastmasters Club’s Meeting

Întâlnire a clubului Toastmasters, la ora 18:30, la Hasdeu, detalii pe Facebook.

#5. Romanian QUIZ NIGHT

Quiz în română de la Hospice Angelus, la ora 18:30, la Gallo Pub, detalii în eveniment. 

#6. Limba noastră-i foc ce arde

Joi, 19 ianuarie, 20:00, la Spălătorie. Un performance de Artiom Zavadovsky. Cuvintele te pot răni, te pot ucide. Cuvintele te pot umili, te pot face să te urăști pe tine însuți. Ca flăcările toride, ele pot lăsa urme netrecătoare pe corpul tău. Doar tu poți decide ce faci cu ele: le ștergi de pe corp cu demnitate sau continui să trăiești în umilință. Detalii pe Facebook.

#7. Stand UP Comedy

Niște umor la Baker Street, de la ora 20:30, intrarea 30 de lei, detalii în eveniment.

#8. Little friday. Holyboy Огонёк

Petrecere la Spălătorie începând cu ora 21:00, detalii pe Facebook. 

#9. TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE la Cinema Patria

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod „Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă…

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente