Fiica lui Obama a făcut șase săptămâni de voluntariat în Bolivia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Malia Obama, fiica cea mare a președintelui Barack Obama, a făcut voluntariat într-o zonă rurală din regiunea boliviană Cochabamba (centru) și a făcut drumeții prin Anzii Centrali (Cordillera Real), au informat mass-media locale și o agenție de turism citați de EFE.

Imagini difuzate de postul privat Unitel o arată pe Malia, 18 ani, mergând alături de alți prieteni prin localitatea Tiquipaya, unde fiica lui Obama a făcut voluntariat timp de șase săptămâni în octombrie anul trecut. Alte imagini o prezintă pe Malia în alte locuri precum Altiplano boliviano sau în autogara din La Paz.

Malia Obama a făcut de asemenea un traseu prin lanțul muntos Cordillera Real cu ajutorul ghizilor montani Eduardo Mamani Quispe, Gregorio Mamani Quispe și Pedro Quispe, după cum a postat pe pagina sa de Facebook agenția de turism și drumeții „Bolivian Mountain Guides”.

A fost un traseu de patru zile realizat în decembrie anul trecut, a confirmat EFE, ghidul Eduardo Mamani. Tânăra nu a avut probleme să comunice cu ghizii având în vedere că vorbește spaniola și a putut conversa în engleză cu unul dintre ei.

Malia Obama va începe cursurile la Universitatea Harvard în toamna aceasta, după o vacanță prelungită, având în vedere că a absolvit în iunie anul trecut colegiul privat Sidwell Friends.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...