Messi spune cât va mai sta la Barcelona; Catalanii încă nu i-au propus un nou contract

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce spaniolii de la Marca au publicat miercuri, pe prima pagină, un material intitulat „Barcelona se joacă cu focul”, în care scriu că Lionel Messi nu a primit nicio ofertă de prelungire a contractului din partea clubului catalan, fotbalistul a vorbit și el despre situația sa la campioana Spaniei.

Starul argentinian a precizat că încă poartă negocieri cu oficialii clubului și că va rămâne pe Camp Nou „cât timp va mai fi dorit”. Actuala înțelegere a lui Messi cu Barcelona mai durează un an și jumătate: va expira în vara lui 2018.

„Am spus întotdeauna că Barça mi-a dat totul şi voi rămâne aici cât timp voi fi dorit”, a declarat Messi într-un interviu acordat publicaţiei Coach Magazine.

Decarul Barcelonei a precizat totodată că este motivat în continuare de dorinţa de „a câştiga trofee pentru club şi pentru naţionala Argentinei”, acesta fiind motivul pentru care „nu se uită niciodată” la succesele înregistrate anterior. „Voi putea face acest lucru după retragere, în acest moment privesc doar înainte, pentru a obţine mai mult”, a subliniat el.

Referindu-se la rivalitatea sa cu portughezul Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, Messi a afirmat: „Există un respect reciproc. Îl văd drept un mare jucător care a realizat lucruri importante, pentru că este exact aşa”.

Lionel Messi a mai declarat că fostul căpitan al Argentinei, Diego Maradona, a fost un jucător pe care l-a admirat în copilărie, fiind „o adevărată sursă de inspiraţie” pentru el. „Mi-a făcut o mare plăcere să-l urmăresc, de asemenea, pe Pablo Aimar, când a început să progreseze”, a adăugat starul Barcelonei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...