Cei trei actori mari favoriți de a deveni viitorul James Bond

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tom Hardy, Aidan Turner şi James Norton au devenit principalii favoriţi ai caselor de pariuri din Marea Britanie în privinţa şanselor de a îl înlocui pe actorul Daniel Craig în rolul personajului James Bond din franciza cinematografică omonimă, informează News.ro.

Cei trei actori sunt creditaţi cu şanse egale – 3 la 1 – pentru a deveni următorul agent 007 atunci când Daniel Craig se va retrage din franciza „James Bond”.

Jack Huston, un star al serialului „Boardwalk Empire”, este creditat cu o şansă de 5 la 1, în timp ce doi dintre foştii favoriţi, Idris Elba şi Tom Hiddleston, au coborât în acest clasament şi au fiecare o şansă de 8 la 1.

Ryan Gosling, Michael Fassbender şi Cilliam Murphy sunt cele mai recente nume care apar în topul favoriţilor pentru acest rol, potrivit The Sun.

Tom Hardy a vorbit recent despre zvonurile potrivit cărora el va juca rolul James Bond într-un nou film ce va fi regizat de Christopher Nolan. Într-un interviu acordat pentru Daily Beast, Tom Hardy a spus că Nolan, regizorul cu care a colaborat la filmele „Inception”, „The Dark Knight Rises” şi „Dunkirk”, ar fi „o alegere extraordinară” dacă va fi desemnat pentru a prelua de la Sam Mendes bagheta regizorală a următorului film din seria „James Bond”.

Daniel Craig nu a confirmat deocamdată în mod oficial dacă va juca într-un nou film din această franciză.

Franciza „James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de şase actori.

Rolul principal din cele mai recente patru filme ale francize„ „James Bond” a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat pe agentul 007 în lungmetrajele ”Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...