Manchester City pregătește cea mai mare sumă de transfer şi cel mai mare contract pentru Messi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi nu şi-a prelungit deocamdată contractul cu Barcelona, scadent în 2018, iar Manchester City e gata să profite de acest lucru.

Presa britanică susţine că englezii sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru a i-l aduce lui Pep Guardiola, fostul antrenor al lui Messi de la Barcelona, pe cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur”.

113,7 milioane de euro e suma pe care City e gata să o plătească pentru Messi. căruia gruparea de pe Ettihad îi pregăteşte şi un contract pe măsură.

47 de milioane de euro pe an e salariul incredibil pe care Manchester City vrea să i-l plătească starului argentinian, care ar deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist de pe Planetă.

În acest moment, cel mai mare salariu din lume, 37 de milioane de euro pe an, îl câştigă un alt argentinian, Carlos Tevez, după transferul în China, la Shanghai Shenhua.

Atacantul în vârstă de 29 de ani se află încă de la vârsta de 13 ani la Barcelona, alături de care a cucerit nu mai puţin de 29 de trofee: patru Ligi ale Campionilor, opt titluri, trei Mondiale ale cluburilor, trei Supercupe ale Europei, patru Cupe şi şapte Supercupe ale Spaniei.

Barcelona nu s-a înţeles încă în privinţa extinderii contractului lui Messi, care este însă prioritatea numărul 1 pe Camp Nou.

Gruparea blaugrana l-a demis chiar pe responsabilul cu relaţiile instituţionale, Pere Gratacos, după ce acesta a spus că „Messi nu ar fi fost atât de bun fără Iniesta, Neymar sau Pique”, declaraţie care l-ar fi putut leza pe argentinian, în opinia catalanilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...