(video) Cel mai scump McLaren 675LT Spider MSO Carbon Series a fost livrat proprietarului

Dealerul constructorului britanic McLaren din Los Angeles, McLaren Beverley Hills, a primit cel mai scump supercar 675LT Spider Carbon Series.

Aceasta este una din cele 25 de maşini ale seriei limitate şi doar una din trei care au primit un exterior de culoare albastră cu elemente gri de contrast.

Vezi şi: (foto) McLaren va arăta la Geneva ce poate face MSO cu un supercar 675 LT Spider

De asemenea, cel care a comandat această maşină a optat pentru un decor auriu şi în compartimentul motorului, asemenea ca şi pe exemplarul văzut pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut. Aurii mai sunt jantele şi câteva inserţii din habitaclu.

O astfel de combinaţie l-a făcut un automobil unic şi cel mai scump din familia sa – preţul căruia a ajuns la 820.000 de dolari.

Supercarul a fost construit de McLaren Special Operations şi s-a folosit cu 40% mai mult carbon decât pe modelul obişnuit. Modelul este propulsat de un V8 twin-turbo de 3.8 litri care produce 675 CP, destui pentru a accelera maşina până la 100 de km/h în 2.9 secunde şi până la o viteză maximă de 326 km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/