Usatîi: Plahotniuc pregătește o nouă „conspirație” împotriva cetățenilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul Vladimir Plahotniuc pregătește o nouă „conspirație” împotriva cetățenilor Republicii Moldova, care va fi pusă în realizare în următoarele luni, susține primarul de Bălți Renato Usatîi.

În aceste condiții, Usatîi a făcut un apel la adresa cetățenilor, de a fi pregătiți pentru noi manifestații de prostest.

„Plahtoniuc pregătește o nouă conspirație împotriva cetățenilor. El vrea să le demonstreze americanilor că fără dânsul nimic nu se poate. Plahotniuc a organizat conform scenariului său alegerile parlamentare din 2014, apoi pe cele prezidențiale din 2016, acum planifică și alegeri anticipate. Dar tot conform planului său, într-un sistem uninominal așa cum lumea n-a mai văzut”, a declarat Usatîi în cadrul unei intervenții pe pagina sa de Facebook.

Usatîi susține că „combinația” pe care o pregătea pentru toamna trecută vrea s-o pună în aplicare în februarie-martie.

„Acea combinație pe care el o pregătea pentru toamna trecută, când a vrut ca eu să nu fiu în țară, vrea s-o aplice în următoarele luni. Trebuie să fim pregătiți de un mare protest”, a mai spus Usatîi, care nu a dorit să intre în „prea multe detalii”, dar a promis că în acea zi va face „tot posibilul să fie cu cetățenii”.

El a făcut un apel la toți cetățenii din țară și de peste hotare, indiferent de simpatiile politice, pentru a se uni în vederea organizării unui mare protest.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...