(video) De la „Vikings” la „Rick and Morty”. Serialele preferate de liceeni la începutul anului 2017

collage

Tinerii liceeni la începutul semestrului își fac timp de seriale prin orarele lor pline de activități, ore și teme. Care sunt sfaturile care vin de la aceștia?

#1. Supernatural

Acțiunea serialului îi vizează în prim plan pe Sam și Dean Winchester care devin vânători de monștri mânați de dorința să ucidă creatura care cu mulți ani în urmă le-a ucis mama. Ei descoperă o lume plină de creaturi monstruoase despre care nu au nici cea mai mică idee. Pe parcurs serialul capătă o tendință biblică.

 

#2. Breaking Bad

În centrul acțiunii serialului este Walter White un geniu în domeniul chimiei care a ajuns să predea într-un liceu. Având dificultăți financiare, un fiu cu handicap, o soție gravidă și cancer pulmonar el se asociază cu un fost elev al său, mic traficant de droguri pentru a asigura viața familiei sale după moarte sa.

 

#3. Sherlock

Sherlock este un serial palpitant a cărui acțiuni au loc în secolul 21. Este o actualizare contemporană bazată pe cărțile lui Artur Conan Doyle. Personajul principal este interpretat de Benedict Cumberbatch.

 

#4. Game of Thrones

În tărâmul unde verile durează decenii, iar iernile vieți întregi, lupta pentru tronul de fier este crâncenă. Controlul asupra celor Șapte Regate din Westeros râvnit de mai mulți conducători puternici care cad în lupte este motivul care prinde două mari familii în pânzele comploturilor.

 

#5. Scandal

Un fost consultant de relații cu media al președintelui Statelor Unite, Olivia Pope și-a dedicat viața protejării și apărării imaginii publice și a secretelor elitei țării. Respectată și temută în același timp, Olivia părăsește Casa Alba pentru a-și deschide propria firmă de administrare a situațiilor de criză.

 

#6. Rick and Morty

Rick and Morty este un film de animație creat pentru adulți. Rick este un om de știință alcoolic care se mută la familia fiicei sale Beth. El își petrece timpul dezvoltând proiecte și își duce nepotul Morty în aventuri periculoase.

 

#7. House of Cards

House of Cards este o dramă politică americană amplasată în zilele noastre în Washington D.C. este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reușește să-și facă o sumedenie de „prieteni”, utilizând toate mijloacele, inclusiv șantajul, dar în aceeași măsură și nenumărați dușmani.

 

#8. Vikings

„Vikings” urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viața și acțiunile bandei de vikingi, dar și a familiei lui Ragnar și drumul său către tronul triburilor vikinge. Pe lângă faptul că este un luptător neînfricat, Ragnar îmbrățișează tradițiile și devotamentul către zei, legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente