(foto, video) Un microbuz cu moldoveni ce venea din Germania a fost lovit de un tren în România

3
Foto: bistriteanul.ro

Un microbuz care venea din Germania și se îndrepta spre Republica Moldova a fost lovit, în Livezile, de un tren care mergea la Bistrița-Bârgăului. În ciuda impactului puternic, niciuna dintre cele 7 persoane din microbuz nu a fost rănită, menționează Bistriteanul.ro.

Accidentul s-a produs duminică, 15 ianurie, la o trecere la nivel cu calea ferată din Livezile. Se pare că șoferul unui microbuz care venea din Germania și se îndrepta spre Republica Moldova nu s-a asigurat corespunzător și a fost luat în plin de un tren care venea de la Bistrița și se îndrepta spre Bistrița-Bârgăului.

Photo Credit: bistriteanul.ro
Photo Credit: bistriteanul.ro

Cei 7 pasageri ai microbuzului au scăpat ca prin urechile acului, refuzând toți transportul la spital, asta deși la fața locului au fost mai multe echipaje din cadrul SMURD ISU. La nici jumătate de oră de la producerea accidentului, moldovenii s-au îmbarcat într-un alt microbuz și au continuat drumul spre casă.

Photo Credit: bistriteanul.ro
Photo Credit: bistriteanul.ro

„În localitatea Livezile, un microbuz condus de un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind colizionat de trenul care circula pe relația Bistrița-Bistrița-Bârgăului. În urma accidentului, au rezultat avarii la microbuz, însă nu și la tren. De asemenea, în urma accidentului nu a rezultat nicio victimă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Photo Credit: bistriteanul.ro
Photo Credit: bistriteanul.ro

Un conducător auto care circula în fața microbuzului a confirmat faptul că șoferul care a cauzat accidentul nu s-a asigurat corespunzător atunci când a trecut calea ferată și nu a mai apucat să vadă trenul și să-l evite. Tânărul șofer a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente